Európába akar beszivárogni az ISIS egyik vezetője: a menekültek között próbál elvegyülni?

2018. május 6., vasárnap
Friss jelentések egészen durva dolgokat állítanak. Hamarosan megpuccsolhatják az EU-t?

Nem akármilyne információk láttak nemrég napvilágot az ISIS terrorszervezetéről.

Egyrészt több biztonságpolitikai elemző elárulta, korai még az öröm, mert hiába semmisült meg fizikailag az iszlám állam, valójában csak annyi történt, hogy szétszéledtek a világban.

Az ISIS által terjesztett kór ugyanis halhatatlan, golyóálló, hiszen ez egy szélsőséges ideológia, mely most az európai párhuzamos társadalmakat fertőzi szisztematikusan...

Éppen ezért nem kizárt annak a lehetősége, hogy az elkövetkező években egyszerűen megpuccsolják az EU-z, méhhozzá belülről.

Most friss információk láttak napvilágot, amik igen aggasztóak.

Levágatta a szakállát és civil ruhába bújt Zein Al-Deen Al-Abedin a Szíriában tevékenykedő terroristavezér, majd menekültek között elvegyülve Törökországba érezett – közölte a Russia Today.

A terrorista vezért csalódott iszlamista barátai leplezték le miután magukra hagyta őket.

Az Iszlám Hadsereg főként Damaszkusz közelében a Ghoutában volt aktív. Hét éven keresztül megszálva tartotta a főváros agglomerációjának számító ghoutai térséget. Az év elején a szíriai hadsereg felszabadító hadműveletet indított Kelet-Ghoutában, és alig másfél hónap alatt megtisztította a térséget a terroristáktól.

Orosz közvetítésen keresztül több ezer iszlamista fegyveres hagyhatta el Ghoutát. A lefegyverzett terroristákat Idleb tartományba deportálták, ahova a többi iszlamista csoport tagjait is. Al-Abedin így jutott ki Duma városból Idleb tartományba, majd szökött át Törökországba.

Al-Abedin most az iszlamisták egyik jellegzetes szimbólumától megszabadulva képező levágatta a szakállát, és civil ruhába bújva próbál meg tovább menekülni.

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy legközelebb akár Európa egyik városába bukkanhat fel , mint háborús menekült.

Míg a Szíriai Arab Hadsereg katonáinak köszönhetően Szíria szép lassan megtisztul a terroristáktól, addig az Európai Unión politikusainak jóvoltából Európát ellepik a fundamentalista iszlamisták.

Európa belülről fog megsemmisülni, párhuzamos társadalmak által, vagy azokból kinövő szélsőséges erők és titokban szerveződő hadsereg által.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség európa politika menekültek terrortámadás bevándorlás


Megtekintések száma: 23320

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet