Európába importált kultúra: avagy a társadalom biztos felszámolása EU-s pénzekből!

2018. március 11., vasárnap
Az EU nem csak szellemi de anyagi támogatást nyújt egy olyan kultúrának, mely saját magán kívül nem tűr meg mást... az EU felszámolja magát?

Kannibalizmus, fiatal nők, sőt, gyerekek molesztálása, a más kultúrákkal való agresszív szembenállás, törzsi háborúk és halál.

Röviden és frappánsan talán így lehetne összegezni azt, hogy mi is az, amit Európa önmagába importál a menekültek befogadásával.

Ha a befogadott tömegekkel nem lenne semmilyen probléma, sokaknak nem is lenne gondja ezzel az egésszel azon kívül, hogy még azért így is el lehetne vitázni arról, hogy ez milyen demográfiai hatásokkal, és a népesség káros keveredésével járna...

Azonban a diktatórikus EU nagyhatalmasságok önkényesen, a tagállamok megkérdezése nélkül hívták meg ide a harmadik világ primitív civilizációit, hogy nekik majd itt jobb lesz.

Igen, talán nekik jobb lesz ahhoz képest, ahogyan otthon éltek,d e MILYEN ÁRON?

Európai emberek életének az árán, otthonok és a közbiztonság, az egykor gyönyörű utcák árán, melyek ma szemétbe fulladnak, és úgy néznek ki, mint Budapest egyes kerületei lomtalanítás után...

Afrikában kiefjezetten hagyománya van az erőszaknak, és annak, hogy a fiatalokat, akár a gyermekeket miolesztálják.

Keleten pedig mint tudjuk, a keresztényeket is üldözik, és sehol sincsenek biztonságban.

Midnezt a kultúrát és emberi masszát akarja segíteni és integrálni maga Ferenc pápa is a bevándorláspártinak ható kiejelentéseivel.

A kérdés azonban nyilvánvaló: miért akarunk egy a miénktől teljesen eltérő kultúrát behozni, és saját magunkra szabdaítani? Miért jó az nekünk, ha ezeknek a párhuzamos társadalmaknak idővel meglesza politikai erejük is választásokon indulni, és akár többségbe is kerülni,

Miért lesz jó, ha a női egyenjogúságokat jelentősen megcsorbítják majd, ha hatalomra kerülnek?

Miért lesz jó, ha az összes keresztényt elüldözik a földrészről, és Európa egykor büszke népének emigrálnia kell más tájakra mint a számkivetettek?

A kérdés persze költői.

A pénz, a multik nyomása és a gazdasági összeomlás veszélye nagy úr...

OSZD MEG másokkal is!

európa politika bevándorlók menekülthullám


Megtekintések száma: 53776

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet