Európai szintű emberkereskedelmi hálózat "tüntet el" gyerekeket a rendszerből: hazánkban is működhetnek!

2018. október 20., szombat
A statisztikák nem hazudnak, és elég aggasztóak: évente rengeteg kisgyermek, köztük fiatal lány és fiú tűnik el az országunkból.

A dolgot tetézi az, hogy ez bár nem csak hazai probléma, de egy nemzetközi szinten emberekkel, és azok kereskedelmével foglalkozó hálózat csápjai Magyarországra is elérhetnek.

Évente majdnem egy kisvárosnyi gyermek tűnik el. - írja a magyarokvagyunk.com a 24.hu és az ATV információira hivatkozva.

A gyermekek több mint 80%-a kiskorú, azaz még 18 éves sincs, tehát jó részük még csak nem is feltétlen önként szökik meg a gyermekotthonokból, iskolákból, óvodákról.

NEM SZABAD ELVITATNI, hogy ilyen is van nagyon sok! Ez TÉNY.

Ahogyan az is TÉNY, hogy a gyermekek jó része elő is kerül, és sokszor csak hirtelen felindulásból való csínytevés áll a háttérben.

Azonban az eltűntek egy része sosem kerül elő, és a nyomozók szerint bizonyos esetekben fennáll a bűncselekmény veszélye.Korábban megszólaltattunk egy belső embert, aki maga is részt vett gyermekek elrablásában, mint összekötő ember.

Elmondta, milyen módszerekkel dolgoznak.

Több szereplő számolt be arról, hogy egy nemzetközi szintű hálózat működhet, melynek csápjai Európa minden országát érintik.

Iskolák, óvodák, elől rabolnak el gyermekeket.

A legjobb az a gyermek, amelyiket nem fogják keresni, így főleg intézetisekre mennek rá elsősorban, de senki gyerekére sincs garancia, hogy nem szemelik ki

- állítja a neve elhallgatását kérő belsős ember.

Volt, hogy játszóterekről csalták el az áldozatokat azzal az ürüggyel, hogy a beteg anyjuk keresi őket.

Az ember, és főleg a gyermekkereskedelem hihetetlenül nagy alvilági üzlet Európában.

"Ez egy olyan hétfejű sárkány, aminek csak az egyik feje van itt a kontinensen. Világszinten szervezik magukat, a gyerekeket pedig kínálót Amerikáig "áramoltatják" különféle vevőknek" - mesélte.

Olyan esetről is hallani, amikor kifejezetten megrendelésre a szülőszobáról tüntetnek el babákat, és a szülőknek azt mondják, hogy a babájuk nem élte túl a szüléskor fellépő komplikációkat.

Nem egy olyan ügy látott napvilágot, ahol konkrét perek zajlanak bizonyos európai kórházakkal szemben.

Arról nincs megerősített információk, hogy hazánkban előfordult-e ilyen eset, de nem lepődnénk meg, ha igen.

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: magyarokvagyunk.com

hihetetlen magyarorszáég eltűnések


Megtekintések száma: 39703

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet