Európát alulról bomlasztják a Wikileaks által kiszivárogtatott dokumentumok szerint

2017. május 29., hétfő
Európa és hazánk bevándorlási törvényeit és helyzetét akarják úgy formálni, hogy az megágyazzon egy egységes világállamnak?

A Wikileaks már évek óta egyre komolyabban, és egyre több adatot szivárogtat ki különféle belső körökből. Olyan információkat, melyek előbb vagy utóbb, de véglegesen lebuktathatják a háttérhatalmakat.

A cél az, hogy minden ember számára nyilvánvaló legyen, hogy mi folyik Európa, és az európai polgárok háta mögött.

Pár hónappal ezelőtt például kiderült többek között az, hogy Soros György, akit csak a világ egyik legbefolyásosabb oligarchájaként tartanak sokan számon, a migráns válságon szeretett volna profitálna, és különféle befolyások keretében ő maga szervezhette meg az egészet.

Ezek a források nem azt állítják, hogy csak és kizárólag ő tehető felelőssé a válság kirobbanása miatt, és a meginduló embertömegek miatt, de azt igen, hogy jelentős szerepe volt benne, és konkrét célja Európa módszeres meggyengítése.

Amerika, és Soros, és más hasonló háttérhatalommal is kapcsolatban lévő tényezők számára a gyenge Európa a jó Európa.

A szuperhatalmak ugyanis féltik a befolyásukat, és már évtizedek óta növekvő aggodalommal tekintettek az EU sikereire. Ezt pedig szét kellett zilálni, mielőtt még nagyobb lenne a baj.

Amerika és a háttérhatalom szereplői tehát léptek. Először beférkőztek az Európai parlamentbe, majd szép lassan az odaállított embereik által titokban többségbe kerültek.

Ekkor pedig megnyitották a kapukat a bevándorló tömeg számára.

A multikulturalizmus intézménye is egyfajta belső bomlasztás, méghozzá egy módszeres, alulról történő társadalmi rend megbontása zajlik ezáltal.

Európa maradék egysége is elvész ezáltal, a demográfiai katasztrófáról nem beszélve, ami 2050-re elkerülhetetlen lesz, ha így zajlanak továbbra is a folyamatok. Európában ugyanis a nyugati ember kisebbségbe fog kerülni. Idővel pedig akár egy arab világ, egy arab szerveződés is megtelepedhet a nyugati világ romjain.

Az pedig sokak szerint Amerikának jó. Az Oroszokat ugyanis tovább gyengítheti az, ha a jövőben megalakuló Eurábia harcosaival kell majd szüntelenül háborút vívnia, mialatt az USA óceánokkal van körülvéve, természetes védelemben.

A háborús kiadások, és a folyamatos konfliktusok az egyre növekvő iszlám erőkkel és közösséggel le fogja gyengíteni Oroszországot is. Kína pedig félve az egyre növekvő iszlám inváziótól, szintén ki fogja venni a részét ebben a háborúban.

Egyedül az USA lesz az, aki nem avatkozik bele az egészbe, mert titkon ő lesz az, aki a legtöbbet nyer az egészen. Míg a többi nagyhatalomnak hadi kiadásaik lesznek, melyek gyengíthetik a gazdaságot és az egész országot, addig Amerika gyarapodni fog, és egy világuralmi elit nőhet ki a szívéből.

A terv már előkészítés alatt van, és egyes lépcsőfokai már jó ideje zajlanak titokban.

A kérdés csak az, hogy mikor indul meg a megvalósítás véglegesnek ható szakasza.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés európa politika globális kataklizma háttérhatalom


Megtekintések száma: 76367

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet