Európát bankárok és egy szupergazdag elit irányítja: a színfalak mögött döntöttek a sorsunkról!

2019. augusztus 5., hétfő
Az első két világháború sem a véletlen műve volt... hanem "csinálták"...

A világ legnagyobb bankjai, brókerházai, befektetőcégei, multinacionális nagyvállalatai, biztosítótársaságai, médiabirodalmai egyaránt jelen vannak ebben a különös, gigászi befolyással bíró hatalmi körben, titkos társaságban, mely Európát irányítja.

De nem csak Európa sorsáról van itt szó, hanem a világ sorsáról...

Ez a hatalmi kör annak idején a Rothschildekkel és a Rockefeller dinasztiával a Wall Streetről indult, oda fészkelte be magát.

Gazdasági machinációkkal, tőzsdei trükkökkel, olajszőkítéssel és pénzmosással, pénznyomással erősítették meg sziklaszilárdra hatalmukat.

Nem véletlen, hogy az USA-t is képesek voltak belülről térdre kényszeríteni úgy, hogy az amerikai kormány örök adósa maradjon a FED-nek és a banki háttérhálózatnak, és az azt üzemeltető maroknyi uzsorásnak.

Amerikát már bevették, ahogy most európát is fel akarják falni.

A háttérhatalmi hálózathoz köthető emberek és személyek számtalanszor kifejezték elköteleződésüket egy új világrend kialakítása, a globális szabadkereskedelem, a nemzetállamok háttérbe szorítása, a multikulturalizmus és a migráció hasznossága...

Ami pedig témánk szempontjából a legfontosabb, az Európai Unió szuperföderális állammá való átalakítása, azaz a világkormányzás európai bázisának megteremtése mellett.

Érdekes információ, hogy az egyik ilyen ágnak számító - a pénzhatalmi polip egyik karja tehát -ECFR-nak jelenleg 34 szakértője van, ennek egyharmada arab származású.

Véletlen lenne?

Aligha... Valójában Európában fű alatt zajlik egy gazdasági betelepítés.

Az egész egy titkos társaság, egy zárt szupergazdagokból álló közösség hatására megy végbe.

Ez egy szervezet, amelyik gyakorlatilag az unió deep state-jeként, mélyállamaként van jelen. Egyfajta háttérerőként, amely nagymértékben megszabja, hogy milyen döntések szülessenek az unióban. Amíg teheti, amíg minderre nem hívjuk fel a közvélemény figyelmét.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes összeesküvés politika


Megtekintések száma: 61649

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet