Evolúció-hamisítás: az ember valódi idővonala helyett egy hazugsággal ámítják a világot?

2018. február 20., kedd
Amit a töri könyvekben tanultunk, annak mind semmi értelme, és nem is állhatna távolabb az igazságtól?

Az emberiség egy eltagadott, elcsalt múlttal rendelkezik.

Egy olyan idővonal van leírva a történelmi és tudományos könyvekben, ami valójában sosem létezett.

Az evolúció mint olyan, ugyanis szintén sohasem létezett. Az egészet egy lobbi, az evolúció lobbi tartja össze.

Annak idején Charles Darwin valamit megfigyelt, tévesen. 

Aztán minden tudós és kutató megpróbálta ezt a "világképet" erősíteni, kellett valami egységes ugyanis arra, hogy a természetet, a fejlődést és az emberi faj mivoltát megmagyarázzák.

Akkoriban ugyanis a vallás nehezen állt át bármire, és alkalmazkodás helyett folyamatosan támadta azokat az eszméket, amik a teremtéssel szemben álltak.

Képzelhetjük, mit szóltak volna, ha a tudósok azt mondják, hogy az emberi faj Földön kívüli eredetű lehet, és idegenek segítették a fejlődését, mi több, földönkívüliek teremtettek minket.

Ez nem működött volna - állítják sokan - éppen ezért hozták létre az evolúció elméletet, amihez Darwin megfigyelései kapóra jöttek, meg lehetett alkotni a píszí tudományt.

Ez is ellent mondott a vallás tanításának, de mégsem zárta ki azt, hiszen ma mint tudjuk, sok evolucionista azt vallja, hogy Isten teremtette az életet a Földön, majd hagyta, hogy az evolúció tegye a dolgát.

A gyanú tehát egyesekben az, hogy a történelmünket, a múltat elhazudták azért, hogy elkerüljék a nagy vallási csatákat, a hittel való frontális ütközést...

Ez állna tehát amögött, amiért letagadták az emberiség sötét múltját? Mert valójában nem az evolúció magyarázza mega fajok" fejlődését"?

Legalábbis számtalan dolog mostanában erre utalhat, és az ember agytérfogatának megtöbbszöröződése a múltban szintén érthetetlen, és nehezen magyarázható az evolúció által, ezt még egyes agykutatók is elismerik.

Ráadásul az emebr és a majom közti kapocsnak számító átmeneti lényt soha nem találták meg.

Vannak ugyan leletek, de ezekről mindig bebizonyosodott,t hogy nem teljesen azt bizonyítják, amit, és nem úgy, ahogy.

A kérdése tehát az: ha hazudtak nekünk, és mindaz, amit a tudományos könyvekben találunk, mind hazugság, akkor vajon mit rejtegetnek még előlünk?

OSZD MEG másokkal is!

tudomány rejtély rejtélyek történelem evolúció


Megtekintések száma: 25152

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet