Ez a 12 törvény irányítja érzelmeid, és az életed ennek van alárendelve!

2017. október 3., kedd




Ismered őket? Tudod, hogy melyik hogyan működik?

Az életünket nem más irányítja, mint az érzelmek. Nem a sors, nem a gondolkodás, vagy legalábbis ezek csak részben. Az érzelmeink azok ugyanis, melyek vezérelnek minket.

Létezik 12 olyan törvény, mely meghatározza azt, hogy hogyan, miként hatnak az érzelmek ránk, és ezek hogyan befolyásolják olykor nagyon jelentősen azt, hogy mi lesz a sorsunk.

1. Aggódás

Az aggódás törvénye szerint mindig minden foglalkoztat minket, ezért gyakran érdekelnek minket a dolgok, amiért aggódunk. vagyis ez gátolja meg a közömbösségünket. Figyelünk a körülöttünk lévő világra.

2. Látszatvalóság

Minden érzelmekkel tud megtelni, amiben hiszünk, és amival foglalkozunk. Gondold végig: csak azokban a dolgokban hiszünk, amit valódinak tartunk. Csak az tud belőlünk érzelmeket kiváltani, amit képesek vagyunk érzékelni is.

3. Helyzetfüggés

Minden érzelmünk egy reakció egy adott helyzetre. Egyes helyzetek más-más érzelmeket szülnek, míg vannak olyanok, melyek azonosak. Mindig mindenre van érzelmi reakciónk, még ha a közömbösség is az.

4. Megszokás

Egyes dolgokat idővel az ember megszokik. Ez kiváltja bennünk a nyugalom és a biztonság érzését. Ez pedig pozitív energiákat szül.

5. Változás

Mivel az érzelmek egyfajta reakciók, szinte elengedhetetlenek az "életben maradásunkhoz" a világban. Ezekkel reagálunk egyes dolgokra, ezekkel dolgozzuk fel a változásokat.

6. Összehasonlítás

Ha a rutin fárasztó, és stresszes, akkor összehasonlítást végzünk, és egy szebb, jobb, nyugodtabb életre vágyunk.

7. Hedonikus aszimmetria

Vannak helyzetek, amikor nehezen szokunk hozzá az érzelmeinkhez. Ez sokszor a negatív érzelmekkel fordul elő az életünkben, amiktől nehéz megszabadulnunk.

8. Zártság

Az érzelmek sokszor ok-okozati viszonyban vannak. Amit érzelmeink diktálnak, úgy érezzük magunk, abban a pillanatban nincs más út. Az érzelmek zártan a hatalmukba kerítenek.

9. Érzelmi pillanat megőrzése

A megtörtént események még évek múlva is mély nyomot hagynak bennünk. Ha megpróbáljuk újra élni az eseményeket, akkor csökkenhet az érzelmek intenzitása. Az elnyomott érzelmek hatása még évek múlva is erősen érzékelhető.

10. Következmények

Mi emberek mindig félünk bizonyos dolgok következményétől. Éppen ez gátol meg minket abban, hogy veszélyes dolgokat tegyünk. Az ehhez kapcsolódó érzelmektől is félünk, mivel nagyon intenzívek.

11. Megvilágosodás

Minél jobban hiszek, annál nagyobb fejlődést tudsz elérni érzelmi téren. Vagyis ha átlátod érzelmeid működését, akkor felsőbb tudati szintre juthatsz.

12. Legmagasabb jutalom

Az ember folyamatosan generálni tudja azokat a helyzeteket, melyekben tudatában van az adott érzelmeinek. Egészen addig hat rájuk, míg el nem éri a számára legmagasabb érzelmi szintet.

Láthatod tehát, hogy az érzelmek alapjaiban határozzák meg nem csak azt, amik vagyunk, hanem azt is, hogy hogy alakulhat a sorsunk.

OSZD MEG másokkal is!

ezotéria spirituális lélek karma érzelmek


Megtekintések száma: 153893





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet