Ez a 12.000 éves korong holografikus adatokat tartalmazhat: a tudósok nem tudják, hogyan!

2017. június 25., vasárnap




Ha a sötét múlt beszélni tudna, elképesztő dolgok tárulnának fel...

Számtalan olyan régészeti lelet van, melyet nem hoznak nyilvánosságra, vagy a nyilvánosság messze nem annyit tud róluk, mint amennyit kellene.

Éppen azért, mert ezen elletek az emberiségnek egy olyan idejéről árulkodnak, melyet nem tanítanak a történelemkönyvek, és amiről nem beszél sem a mainstream média, sem pedig a régészek.

Ezeket a leleteket igen gyakran különféle régészeti tárlatok mélyére dugják, hogy azok a régészek nehezebben jussanak hozzá, akik megpróbáljak az emberiség múltjával kapcsolatosa paradigmaváltást elérni.

Ilyen régészeti leletekhez hasonló az a 12.000 éves, fémből készült korong, mely valójában már puszta létezésével is zavarba ejti a régészeket.

Ugyanis abban az időben még nem ismerték azokat a modern fémmegmunkálási eljárásokat, amikkel szemmel láthatóan elkészült. A tárgy mégis létezik, ráadásul nem ez a legnagyobb titok és rejtély vele kapcsolatban...

A korongot még 1938-ban fedezte fel egy kínai kutató, Pu Ti-Tej, aki egy hegyvidéken kutatgatott, melyet a helyiek Baian Kar-Ula-ként hívtak. Itt bukkant rá azokra az ősi sírkamrákra, melyek egyikében ez a titokzatos korong volt.

Sok más hasonló tárgyat, köztük 716 hasonló korongot is találtak az expedíció és a régészeti feltárás során, ezek azonban már kőből készült korongok voltak.

Az az egyetlen rejtélyes korong viszont különleges volt.

Annál is inkább, mert mint említettük, legalább 12.000 éves volt, és mégis megmunkálás, fejlett fémipari technológiák nyomait viselte magán annak ellenére, hogy nem lehetett egy modernkori hamisítvány, a radiokarbonos vizsgálat alapján.

Azonnal különféle részletes vizsgálatnak vetették alá, mert tudták, hogy rengeteg titkot rejt.

A felülete egyenesen bámulatba ejtette a tudósokat. Akkor még nem tudták, de az azóta többször elvégzett vizsgálatok kimutatták, hogy a korong olyan struktúrákból áll, mintha digitális adatokat tartalmazna.

Ekkor merült fel először, hogy a korong nem lehet más, mint egy digitális lemez. Azonban nem egy hagyományos lemez, mert a rajta látható információkat nem lehetett olvasni.

Azt már meg sem említve, hogy mikor az össze sírkamra feltárása befejeződött, meglepve tapasztalták, hogy a sírban eltemetett testek csupán 1,3 méter magasak, vagy ennél alacsonyabbak, pedig felnőtt egyedekről volt szó a DNS vizsgálat szerint.

A genetikai kódjukban nem volt fellelhető semmi furcsaság, arról eltekintve, hogy néhány szekvencia jelentősen eltért a világon ismert embercsoportokétól.

Korábban is találtak már hasonló lemezeket a terület környékén. Ezekről úgy sejtik, hogy félkész állapotú korongok. Van olyan, melynek még a közepe sincs kilyukasztva...

Visszatérve a titokzatos fémkorongra: A legfurcsább a korong közepén látható üres rész volt. Épp úgy, mint egy lemeznél. A részletesebb mikroszkopikus vizsgálatok szerint a korong felszíne alatt 3 dimenziós kristályszerű struktúrák találhatóak, vagyis egy hologram diszket készíthetett ez a rejtélyes civilizáció 12.00 évvel ezelőtt.

Ennél többet nem tudtak megállapítani, mert az utolsó komolyabb vizsgálatokat is az 1980-as években végezték, akkor pedig a hologram technológia, és a holografikus adattárolás még rendkívül gyermekcipőben járt.

A felfedezést tevő kínai férfi az egész életét ennek a felfedezésnek dedikálta, azonban sokan bolondnak bélyegezték, az eredményekben pedig hirtelen kételkedni kezdtek, külső nyomásra.

Nem egyszer feljegyzéseiben leírva olyan falakba ütközött, mintha a kutatásokat bizonyos emberek és szervek megpróbálták volna szándékosan diszkreditálni.

Tsum Um-Nuj professzor többször is megnézhette, vizsgálhatta a titokzatos korongot. Amikor később egy igen komoly publikációt jelentetett meg, melyben a korong földönkívüli eredetét boncolgatta, rejtélyes módon egy balesetben elhunyt.

Ebben az anyagban azt ecsetelte a professzor, hogy a lemez mágnesezhető volt. Az pedig kizárt, hogy 12.000 évvel ezelőtt az ember ilyen kémiai, és alkimista tudással lett volna felvértezve.

A professzor megpróbálta egy oszcillográffal is kinyerni az információkat, hátha le lehet játszani a lemezen található információt, mivel a felszínét megvizsgálva ő is látta a szabályos kristályszerkezetet.

Találtak feltűnően kicsi testeket is, melyek bár emberiek voltak, a DNS-ük alapján, mégis hihetetlenül kicsik, a korukhoz képest...

A tudósok a modern holografikus lejátszási technikákkal is nekiestek annak idején a lemeznek, de nem tudták kiolvasni a benne található információkat. Hogy mit is tartalmazhatott, soha nem tudjuk meg lehet, mert a korongot végül elrejtették a világ szeme elől, és a mainstrem régészet nem beszél róla.

Egyesek szerint azért nem, mert a rajta található információt végül megfejtették, és az nagyon sokkoló volt.

Mások szerint egyszerűen csak el akarták felejteni, mert túlságosan hozzákapcsolódott az emberiség múltjának azon részéhez, amiről az emberek nem tudhatnak.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ősi idegenek történelem előző emberiség ősi technológia


Megtekintések száma: 257243





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet