Ez a 250 millió éves mikrochip lehet ez előző emberiség nyoma: nem mi voltunk az elsők?

2023. december 2., szombat
Annak idején fejlett idegenek élhettek a bolygón?

Létezik egy olyan lelet, mely rendkívül felbolygatná az egész emberi történelem idővonalát. Ugyanis egy nagyon fejlett technológia apró darabkája.

A dolog 250 millió éves, de olyan, mintha néhány évvel ezelőtt hozták volna létre. Már ami a technológiai megoldásokat illeti.

Egy biztos: a lelet létezik, és egy olyan technológiát sejtet, melyet mi a modern időkben csupán 1-2 évtizede sajátíthattunk el. Valaki(k) mégis megcsinálták ezt 250 millió évvel ezelőtt.

A szóban forgó titokzatos, és egybe megdöbbentő leletet Oroszországban találták, egész pontosan Labinsk területén. Maga a felfedezés az emberi történelem - vagy inkább Föld történelem - meglepően új aspektusát tárja elénk.

Egy olyan rejtett kort, mely mintha sosem létezett volna.

Ugyanis nincs tudomásunk arról, hogy valaha élhetett a Földön olyan civilizáció, ami képes lett volna a 21. század eszközeit felhasználó technológián alapuló chipet létrehozni.

A megtalálásakor, amikor kifordult a földből, azonnal elkezdtek gyanakodni a régészek, hogy ez a lelet más mint a többi. Szemmel láthatóan valami olyasmi "ragadt" a kövekben, ami nem oda való. Elsőre is feltűnt minden szakembernek az a mikrochipszerű valami, mely a kőzet részét képezte.

Azonnal különféle vizsgálatoknak vetették alá, hátha kiderül, hogy pontosan mi lehet.

Hamar arra a megállapításra jutott a régészek egy része, hogy ez leginkább egy mai modern mikrochipre hasonlít. Azonban nem egy modernkori hamisítványról van szó, mert a zárvány, amiből előkerült, legalább 250 millió éves, más források szerint még ennél is régebbi, majdnem 400 millió éves.

Azonnal felmerült a millió dolláros kérdés: ha valóban egy mikrochip, akkor kik készíthették, és mikor, és milyen okból?

Nos, a mikorra már megvolt a kérdés, de soha nem jöttek rá, hogy kik készíthették. A lelet annyira régi volt, hogy a kormeghatározással nem mentek többre, nem kerültek közelebb az egykori készítőkhöz.

A kőzetből egyébként úgy tudták megállapítani a korát, hogy különféle biológiai eredetű kémiai reakciók mentek végbe rajta, majd azok megkövesedtek, így lehetett egy hozzávetőleges kort számolni.

Az egész mikrochip nem nagyobb, mint egy pénzérme. Egészen bizonyos, hogy ez nem lehetett a természet munkája, itt valami sokkal többről van szó.

Az is jól látható, hogy alapvetően finom részletek rejlenek a chipben. Soha nem szedték ki a chipet a kőzetből, nehogy megsértsék azt, de rengetegen találgattak már arról is, hogy milyen információk lehetnek ezen a chipen, és hogy milyen gépezet, szerkezet része lehetett egykoron.

Lehetséges elméletként gyakran szokták azt emlegetni, hogy a mikrochip egy régen a Földön még az emberiség ideje előtt élt civilizáció technológiájának egy darabkája.

Eszerint vagy idegenek, vagy egy előző emberiség készíthette.

Ha így van, akkor a lelet direkt bizonyíték arra, hogy a Földi idővonal el lett hazudva, és valójában az ember, vagy humanoidszerű fajok nem először alakultak ki a bolygón.

Persze a lelet hitelességét sokan nem akarják elismerni, mert az mindent megváltoztatna a múltunkkal kapcsolatban. Így maradnak a különféle elmélete, és találgatások…

OSZD MEG másokkal is! 

rejtély rejtélyek ősi idegenek ősi technológia


Megtekintések száma: 362668

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet