Ez a 3 brutálisan erős gyógymód szinte felszaggatja a váladékot a tüdődből!

2017. november 12., vasárnap




A rossz időjárás okozta erős meghűlések és köhögések korszaka véget ér! Próbáld ki, a nagymamáink esküdtek rá annak idején.

Számtalan olyan ősi, vagy népi gyógymód van, melyeket mára a modern orvoslás elfeledett, vagy szándékosan nem tár az emberek elé, mivel ezek filléres alternatívát nyújtanak a betegségekkel szemben.

A fekete retek, a körte vagy a banán például három olyan természetes csoda, mely ki tud rántani minket a legdurvább megfázásból is.

Mutatjuk, hogyan!

Banán:

Szükségünk lesz 2 banánra, 1 kisebb hagymára és 400 ml vízre. Tegyük oda a hagymát héjastól főni, és addig főzzük, míg a víz fele mennyiségére elpárolog.

Közben a banánokat zúzzuk péppé. Szűrjük le a hagyma levét, majd keverjük hozzá a banánhoz. Ezt a kellemes ízű keveréket a gyerekek imádni fogják, bármilyen orvosság ízét felülmúlja.

A körte is valóságos csodaszerként alkalmazható:

A megfőzött, és meghámozott körte csökkenti a köhögést, és a lázat is. 500 ml vízbe tegyünk egy kisebb darabokra vágott körtét, majd főzzük 20 percen keresztül.

Fedjük le, hagyjuk állni 2 órán keresztül, szűrjük le, és négyóránként igyunk meg a levéből 100 ml-t. A kihűlt matériát elfogyaszthatjuk.

A fekete retekben bitang erős anyagok vannak, melyek valósággal felszaggatják a váladékot a tüdőnkből:

A megfőzött, és meghámozott körte csökkenti a köhögést és a lázat is. 500 ml vízbe tegyünk egy kisebb darabokra vágott körtét, majd főzzük 20 percen keresztül.

Fedjük le, hagyjuk állni 2 órán keresztül, szűrjük le, és négy óránként igyunk meg a levéből 100 ml-t.

OSZD MEG másokkal is!

egészség életmód betegségek egészség megelőzés természetes remediák


Megtekintések száma: 152573





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet