Ez a 4 csillagjegy, melyek vezetik a világot

2017. március 13., hétfő




Egyes csillagjegyben született emberek sokkal erőteljesebben érvényesítik akaratukat a többieknél, és rátermettebbek a nagy felelősséggel járó feladatok elvégzésekor. Tudd meg, hogy a tiéd is köztük van-e!

Tudunk arról, hogy egyes csillagjegyben született emberek sokkal erőteljesebben érvényesítik akaratukat a többieknél, és rátermettebbek a nagy felelősséggel járó feladatok elvégzésekor, de hogy pont a világ vezetésére melyek alkalmasak, azt eddig mi sem tudtuk!

Egy felmérésben majd 200 embert vizsgáltak, hogy kiderüljön ki mennyire alkalmas a vezető feladatok ellátására: az eredményei alapján az első helyen a Skorpiók, a második helyen az Oroszlánok, és a Nyilasok, a harmadik helyen pedig az Ikrek végeztek. Ha a fenti négy csillagjegy valamelyikében születtél nagy eséllyel rendelkezel vezetői képességekkel.

22 ország vezetője született Skorpió csillagjegyben: Andorra, Ausztrália, Fehér-Oroszország, Bolívia, Burkina Faso, Közép-Afrikai Köztársaság, Horvátország, Dominikai Köztársaság, Grenada, Honduras, Irán, Kenya, Koreai Népi Demokratikus Köztársaság, Libéria, Litvánia, Marshall-szigetek Mozambik, Nicaragua, Omán, Uganda, Vietnam és Zambia.

18 ország vezetője született Oroszlán csillagjegyben: Algéria, Bahama-szigetek, Kambodzsa, Kolumbia, Comore-szigetek, Cook-szigetek, Franciaország, Görögország, Mali, Nepál, Új-Zéland, Palesztina, Portugália, Saint Vincent és a Grenadine-szigetek, Seychelle-szigetek, Tanzánia, Egyesült Államok és Üzbegisztán.

18 ország vezetője született Nyilas csillagjegyben: Bahrain, Belgium, Brazília, Burundi, Kongói Demokratikus Köztársaság, Dánia, Ghána, Guatemala, Guyana, Haiti, Jamaica, Moldova, Nigéria, Panama, Lengyelország, Togo, Vanuatu és Venezuela.

17 ország vezetője született Ikrek csillagjegyben: Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Kamerun, Kongó, Kuba, Dominika, Salvador, Gambia, Magyarország, Indonézia, Kazahsztán, Kiribati, Kirgiz Köztársaság, Ruanda, Szomália, Tunézia és Ukrajna .

1. Skorpió: nagyon erős akaraterővel, és irigylésre méltó belső intelligenciával rendelkezik. Amit a fejébe vesz, azt mindig el is éri. Nagyon dinamikus, és szereti az ellenőrzése alatt tartani a dolgokat. Domináns, manipulatív, és szereti a kihívásokat. Nagyon határozott, és ambíciós, képes egyszerre sok embert motiválni és megmozgatni céljai elérése érdekében.

2. Oroszlán: szereti, ha rá összpontosul minden figyelem. Imád a sikerekben fürdőzni. Nagyon jószívű, és mindig van mellette egy olyan barát, akiben teljes mértékben megbízhat. Mivel erős személyiség, szereti tűzön vízen át megvalósítani elképzeléseit. De persze azért mások véleményét is meghallgatja. Ha valami nem jön össze, akkor akár bosszúálló is lehet.

3. Nyilas: nyitott, és vidám személyiség. Energikus, kitart tervei mellett, de a vereséget elég nehezen viseli. Eredeti ötletei vannak, és ezek kivitelezésébe nagy energiát fektet be. Optimista, pozitív szemléletű ember, nagyon ötletes meglátásokkal.

4. Ikrek: mindenkivel jóban vannak, szavaik, és személyes varázsuk által szinte bárkit képesek levenni a lábukról. Erősségük a kommunikáció, okosak, és könnyen alkalmazkodóak. Kreatívak, és gyors gondolkodásúak. hajlamosak a felszínességre is, néha nem úgy állítják be a dolgokat, mint amilyenek azok valójában. A fontos pillanatokban gyakran fennáll a hibázás esélye, hiszen nagyon stresszesek tudnak lenni.

Magadra ismertél? Oszd meg!

Forrás: Tudnodkell.info

ezotéria spirituális horoszkóp csillagjegyek


Megtekintések száma: 108335





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet