Ez a 4 megacég uralja a világot, és sokan még csak nem is hallottak róluk!

2019. november 22., péntek
Konkrét személyek, szupergazdag családok állnak a világhatalmat jelentő vállalatok mögött...

Vajon ki irányítják a világot? Akikben rengeteg a tenni akarás, vagy azok, akiknek sok pénzük van? A legtöbben azt mondanák, hogy ez utóbbiak, és sajnos nem is lőnek ezzel nagyon mellé.

A világot mindössze néhány világszinten is hatalmas cég irányítja.

Ugyanazok cégek, és háttérintézmények, melyek felelőssé tehetők a 2008-as világgazdasági válság valódi okaiért.

De vajon kik irányítanak valójában? És kik azok, akik ezen cégek fejesei mögött tornyosulnak, mint teljhatalmú szellemi vezető?

Nos, ahhoz, hogy fellebbentsük a titkot, a világ legnagyobb nemzetközi bankjainak mlyére kell ásni.

A Bilderberg-csoport gazdag üzletemberekből, vezetőkből álló csoportosulás, akiknek egyes tagjai között megtalálhatjuk a bankokhoz vezető szálakat, és a hatalmi elit érekeltségéhez tartozó kapcsolatokat is, szintúgy az illuminátus tanokat is.

Szeretnénk kiemelni néhány szupergazdag bankot, melyek a világ vagyonának jelentős részével rendelkeznek:

JP Morgan, Wells Fargo, Bank of America, Citigroup, Goldman Sachs, U.S. Bancorp, Bank of New York Mellon és Morgan Stanley.

Mindegyik bank vezetőjének kellő hatalma lenne akár egész országokat "bezáratni" keleten, vagy úgy ellehetetleníteni, hogy az államcsődöt jelentsen.

A világ 13 leggazdagabb családja áll az összes nagy cég mögött, és amögött a négy megacég mögött, mely az egész világra képes hatni befolyásával.

A fent felsorolt vállalatok összesen 10 tulajdonosra, befektetőre vezethetők vissza. Igen. Ennyien rendelkeznek a világ népének vagyon tartalékának közel 96%-val.

Az alábbi négy cég pedig az, amihez az összes szál befut, és melyek pénzügyi döntéseket hozva gyarapodnak évről-évre, miközben a világ egyre inkább elszegényedik: BlackRock, State Street, Vanguard, és Fidelity. Ez a 4 nagy vállalat elérte mára azt, hogy nincs olyan szeglete a világban, ahol nem tudnának hatást gyakorolni, nem tudnak pénzügyi megfélemlítő erőt gyakorolni.

Ők uralják az Egyesült Államokat, és a kormányzatot is ők irányítják, mert az van, amit ők akarnak, hiszen a pénz beszél...A Nagy Négyest a szupergazdag családok tagjai irányítják, mint a Rothschildek, és Rockefeller leszármazottak.

Emlékeztetőül álljon itt az a 13 leggazdagabb család, akiknek az ÓRÁNKÉNTI jövedelme is sokkal több, mint egyes országok teljes évi büdzséje!

Ezen családok listája a következő:

 • 1.1.Rothschild (Bauer or Bower)
 • 2.2.Bruce
 • 3.3.Cavendish (Kennedy)
 • 4.4.De Medici
 • 5.5.Hanover
 • 6.6.Hapsburg
 • 7.7.Krupp
 • 8.8.Plantagenet
 • 9.9.Rockefeller
 • 10.10.Romanov
 • 11.11.Sinclair (St. Clair)
 • 12.12.Warburg (del Banco)
 • 13.13.Windsor (Saxe-Coburg-Gothe)

A világ leggazdagabbjai nem fair játékot űznek velünk. Elveszik a pénzünket, a házainkat, és különféle banki hitelekkel adósítanak el minket életünk végéig a saját rabszolgáikká téve minket.

A világhatalmi elit addig nem fog nyugodni egyesek szerint, míg el nem érik azt az ideális állapotot, amikor ez a szupergazdag dinasztia fog majd a megmaradt kevesek felett uralkodni.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés háttérhatalom világhatalmi elit rothschild szupergazdagok


Megtekintések száma: 343291

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet