Ez a bevándorlás-biznisz teljes leleplezése: minél nagyobb tömeg érkezik, annál gazdagabbak az EU-s vezetők?

2018. április 7., szombat




Az Európai Unió és a kereszténység lassú felszámolása színtiszta üzlet! Mi is zajlik valójában a színfalak mögött...

Áprilisb 3-án megdöbbentő felvételt tettek közzé, mely szinte tfutótűzként söpört véggi az interneten. A felvételen tisztán és jól kivehetően, nem utolsó sorbna letagadhatatlanul látszi az, amit már évek óta sokan szajkóznak.

Ez pedig a bevándorlás-biznisz.

Ugyanis a bevándorlás nem véletlenül zajlik körülöttünk, és annak idején nem volt az sem véletlen, hogy Merkel és a többi politikai vezető teljes mellszélességgel álltak ki a bevándorlók, az Európába áramló tömegek mellett.

De miről is van szó, és mi ez a titkos felvétel, amiről mindenki beszél?

Rejtett kamerával vettek fel egy beszélgetést egy vállalkozóval, aki annak során során avatja be a beszélgető partnerét a jól jövedelmező és biztos üzletbe.

Ezt az állam tutira kifizeti, míg a többi szerződést nem. A migránsok tényleg aranyat érnek bizonyos köröknek.

Azzal növeled a hasznod, hogy csökkented a szolgáltatást. Csak odaveted nekik a holmit, és hagyod, hogy azt csináljanak, amit csak akarnak.

Nem nagyon törődsz a dolgokkal, minimumon tartod a fűtést. Így akár 10, 15 eurót is meg tudsz keresni (egy menekültön naponta). Az ellenőrzésekkel nem kell foglalkozni.

Ez egy garantált jövedelem. Ez egy hatalmas üzlet. 1000 menekültön 12 milliót (euró) keresnek évente.

A vállalkozó szerint a befogadó központ működését igazából nem ellenőrzi sem a pénzügyőrség, sem a katonai rendőrség, csak a civilek.

Európa felsőbb vezetői számára pedig az az üzlet, hogy felfeleltetik Európát, pontosabban titokban népességcserét hajtanak végre, így egy olyan kevert társadalmat hoznak létre, melyet sokkal könnyebb irányítani, befolyásolni és "kizsigerelni".

Nehezen lesznek integrálhatók, és már most látszik, hogy nem biztos, hogy sikerrel járnak, de az elsődleges cél Európa gyengítése, szétverése, a kereszténység felszámolása.

A folyamatok hamarosan elérik azta pontot, ahonnan már nem lehet többé visszafordítani azokat.

Sőt, egyesek szerint ezt már most sem lehet visszafordítani, és Európa örökké "sebhelyes marad", de még talán megmenthető lenne.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség európa politika menekültek bevándorlás


Megtekintések száma: 60269





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet