Ez a bizarr, ismeretlen eredetű múmia lehet az ősi idegenek végső bizonyítéka?

2017. november 13., hétfő




Egy korábban előkerült idegen csontvázon fognak hamarosan tudósok különböző vizsgálatokat és DNS tesztet végezni, hogy bebizonyosodjon, tényleg idegenek látogatták-e az emberiséget az ősi időkben.

Egy apró termetű, kicsiny csontvázat találtak néhány éve egy apró befőttesüvegbe zárva Mexikóban. Akkor még nem tudták, mi lehet, és most is csak sejtéseik vannak.

Minél több kutató tekintette és vizsgálta meg az apró tetemet, annál többen bizonytalanok abban, hogy honnan származhat. A jelek ugyanis nagyon arra mutatnak, hogy a lény nem evilági.

Természetesen a legtöbben először nagyon is szkeptikusak voltak a lényt illetően, és csak egy ügyes hamisítványnak gondolták. Azonban a később elvégzett röntgensugarazást követően kiderült, hogy a test csontozattal rendelkezik.

Méghozzá a csontszerkezet olyan összetett és bonyolult, melyet lehetetlen lenne hamisítani. Mindemellett a szervezetben való elhelyezkedése is egy valós élőlényre utal.

A kutatók most különféle teszteket, így DNS tesztet szeretnének elvégezni a leleten. Továbbra sem tudni, hogy pontosan minek a teste lehet, de abban biztosak, hogy valami olyasmi, amivel eddig még nem volt dolguk.

A lény tetemét még régebben találta egy férfi Mexikóban, de hogy ki konzerválhatta, arról nincsenek információk. Feltehetőleg korábban egy gyűjtőé volt, de nagyon nehéz utólag lenyomozni a pontos eredetét.

Jelen helyzetben annyi biztos, hogy nem átverésről, vagy hamisítványról van szó.

Egyesek úgy vélik, hogy egy tündér maradványai lehet. Ezen mitikus lények létezése nem nyert még biztos igazolást, noha számtalan képi felvétel kering már a neten róluk, és még sokkal több beszámoló, egy részük hiteles emberektől.

Annyi biztos, hogy a test nem mostani, már sokkal régebbi lehet, mint gondolták, de ezt a pontosabb kormeghatározás fogja tudni megmondani.

Más kutatók szerint egy olyan állatfaj lehet, mely valamiféle hibrid lehet, de az is lehet, hogy egy óriási rovarról van szó, mely emberi alakkal rendelkezik, legalábbis humanoid alakú.

Sokak szerint akár az ősi idegenekre is bizonyítékul szolgálhat.

Az ősi idegenekben hívők szerint ez lehet az ufó kutatás Szent Grálja, mert ha bebizonyosodik nagyon régi kora, és az, hogy nem a Földről való, akkor végső bizonyítást nyer az az elmélet, miszerint a régmúltban, évezredekkel ezelőtt az emberiséget gyakran látogatták égből érkező ufonauták.

A paleoasztronautika képviselői már így is rengeteg bizonyítékra hívták fel a figyelmet, melyek külön-külön, önmagukban is hatalmas bizonyító erővel rendelkeznek, egy halott lény teste azonban minden kétséget kizárna minden tudósban.

Korábban szintén Mexikóban kerültek elő olyan leletek, melyek perdöntőek lehetnek az ügyben. A leletek ugyanis arra utaltak, hogy a régmúltban az ősi idegenek nem csak látogattak minket, hanem időnként, mikor szükség volt rá, segítettek is az emberiségnek.

Az egyik ilyen korongon látható, hogy egy aszteroida becsapódását is megakadályozták azért, hogy fajunk ne pusztuljon ki. Hogy valóban idegen eredetű-e a rejtélyes tetem, az az elkövetkező nagyon izgalmas időszakban ki fog derülni.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek idegen földönkívüliek ősi idegenek bizarr ősi tudás idgeenek ősi technológia


Megtekintések száma: 53962





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet