EZ a borzalmas igazság amögött, hogy Észak-Korea miért állította le atomprogramját!

2018. május 1., kedd




A valóság olyan riasztó és borzalmas, hogy nem mindenki akarja majd hallani... A titok, mely milliók halálával járna együtt...

Az elmútl időszakban Észak-Korea számtalanszor megfenyegette egy lehetséges atomscapással a világot, és mivel sikerült igazi atomefgyvereket fejleszteni, valamint komoly erővel bíró interkonteinentális rakétákat, az egész vilgára nemzetbiztonsági kokcázatot jelentett.

Tavasz ősszel pedig azzal kerültek be a világ vezető híreibe, hogy egy kísérleti atomrobbantást vittek véghez a föld alatt, egy hegy gyomrában.

Aztán nemrégiben sorra jöttek a hatalmas történelmi fordulatról szóló hírek: Kim Dzsongun leállítja az atomprogramot, és békülne Dél-Koreával is.

Ez utóbbi azét ennyire megdöbentő, mert majdnem 50 éve nem volte rre példa, és a két orszá végig háborúban állt, cska tűzszünet köttetett, most azonban a béke is hivatalossá vált.

Korábban majdnem a harmadik világháború szélére volt sodródva a fél világ az elmebetegnek tűnő diktátor követelései, fenyegetései és Donald Trump vehemens fellépése miatt.

Akkor az elemzők már atomháború vizionáltak, ami végül elmaradt.

Az atomprogram teljes leállítása mögött azonban sokak szerint egy nagy titok húzódik, nem pedig egy történelmi fordulat. Az egész csupán annyi, hpgy egy hátborzongató katasztrófát akarnak elrejteni, megelőzni.

A 2017 őszén kivitelezett atomrobbantás során ugyanis rengeteg, több száz munkás rekedt a mélyben és halt meg, a kísérleti helyszín teljesen összeomlott ugyanis. A rengéseket akkor még hazánkban is érezni lehetett műszerekkel.

A Kínai Tudományegyetem munkatársai olyan eredményeket mutattak be, melyek alapján megalapzozott a gyanú, hogy az Észak-Koreában található hatalmas hegy az összeomlás jeleit mutatja.

Ez azért nagyon riasztó, mert arról a hegyről van szó, ahol 2017 őszén nagyon komoly nukleáris atomkísérletek zajlottak, és az egyik ilyen kísérlet során több tucat – más jelentések szerint több száz – ember rekedt a hegy belsejében, és lelte halálát.

Ha a régió összeomlik, akkor a föld alól kiszabadulhat a radioaktív sugárzás, és szétterjedhet a világban - állítják a szakemberek.

Vagyis ha minden igaz, és a források helyesek, akkor senki sem alhat nyugodtan, mert bármikor egy igazi nukleáris holokauszt zúdulhat rá az európai emberekre, de ezt a radioaktív felhőt egészen Amerikáig viheti az időjárás...

Reméljük, hogy nem következik be, ez ugyanis több millió ártatlan ember halálával járhatna...

OSZD MEG másokkal is!

katasztrófa érdekes hihetetlen összeesküvés bizarr politika háború


Megtekintések száma: 45644





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet