Ez a botrányos felvétel futótűzként terjed a neten: még az amerikai elnök is megosztotta! - VIDEÓ

2017. december 1., péntek
OSZD MEG te is! A videón egy muszlim töri össze Szűz Mária szobát. Ez Európa, és az európai kultúra jövője?

Trump nemrég a Twitterén mutatta meg azt, ami az EU vezetését egy csöppet sem érdekli, vagy nem is akarnak tudomást szerezni róla.

Mégpedig azt, hogy a muszlimok hite, ideológiája egyáltalán nem összeegyeztethető az európai értékekkel és a kereszténységgel.

A videó az iszlámmal meglehetősen kritikusan fellépő, és szemlélődő Britain First videója volt eredetileg. Ebben egy muszlim férfi fogja, és egyszerűen összetöri Szűz Máriát.

A vallási szobrok az iszlám szerint bálványok, amelyeket meg kell semmisíteni — különösen, ha azok a kafírokéi, mivel a vallás végül kizárólag Allahé lehet.

A Korán szerint egyébként még a bálványimádók ellen is harcolni kell, és meg is kell őket írni. Erről szinténa Korán ír. Amíg a vallás teljesne Allahé nem lesz.

A videóban elhangzó takbír az „Allahu akbar” iszlám kifejezés arab neve, amelynek jelentése: „Allah a leghatalmasabb”.

"Ez az iszlám felsőbbrendűség-tudatot fejezi ki, amely szerint Allah nagyobb, mint a te istened vagy kormányod" - írja a Világlátó HírMagazin!

Korán (9:5) – „Ha a Szent Hónapok leteltek, akkor öljétek meg a társítókat / bálványimádókat ott, ahol rájuk találtok! Fogjátok el őket! Ostromoljátok meg őket! És állítsatok csapdát nekik a leshelyekről. Ha azonban megbánást mutatnak és elvégzik az imát és megadják a zakatot (szegény-adó), akkor engedjétek őket az útjukra.”

Jól látszik, amit az EU vezetése egyszerűen nem akar látni.

Hogy míg Európa eredeti keresztény éráétkei a felebaráti szeretetre alapul, addig az iszlám idológiája egy harcos ideológia, amg egyszerűen nem tűr meg más vallásokat maga mellett.

Ez lesz az európai kereszténység veszte, ha tovább hagyják az EU területére özönleni a bevándorlókat.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes európa iszlám kereszténység bevándorlás felháborító muszlimok borányos


Megtekintések száma: 41139

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet