Ez a brit politikus védelmébe vette Magyarországot Brüsszelben, nem is akármilyen beszédben!

2017. szeptember 18., hétfő




A politikus durván beszólt nem csak Brüsszelnek, de annak vezetőinek, így Angela Merkelnek és Junckernek is.

Az angol EU képviselő megdöbbentő és igen szókimondó beszédében védte meg Magyarországot és azon nemzeteket, akik kiálltak a nemzeti szuverenitásuk mellett, és szembementek az EU politikai vezetésével a bevándorlás politikában.

A hazánkkal, és Lengyelországgal szembeni folyamatos lejáratásra és mocskolódásra is kitért Nigel Farage, aki elegánsan iskolázta le Merkelt és Junckert, és az ő politikájukat.

Elmondta, hogy hamarosan kisebbségbe kerül az a politika és irányelv, melyet követnek, és hogy a Wilkommenskultur meg fog bukni, ezt pedig lehetetlen elkerülni.

Elmondta, hogy az EU lassan semmiben sem különbözik az egykori Szovjet vezetéstől, mert épp úgy akar beleszólni a nemzetek kormányzásába, és abba, hogy kikkel kell együtt élnie ezeknek az országoknak, mintha még mindig diktatúrákban élnénk.

Talán csak annyi különbség, hogy most nem vörös csillag, hanem sárga csillagok égisze alatt zajlik a népek és nemzettudatos nemzetek végső elnyomása.

Tényleg azt hiszi az Európai unió, hogy mindent megtehet? 

Lehetőségünk van megváltoztatni a döntésüket, vagy mint egy felsőbb hatalom, BÁRMIT ránk kényszeríthetnek kényelmes íróasztalaik mögül?

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség magyarország magyarsag politika bevándorlás


Megtekintések száma: 174106





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet