Ez a csodálatos ital ezerféle betegségre jó, mégis oly kevesen isszák!

2017. november 25., szombat




Valóságos csodaszer, mégis a legtöbben kiöntik!

Létezik egy ital, melyet méltatlanul keveset használunk a magyar konyhában, pedig valósággal elűzi a különféle betegségeket, és hihetetlenül egészséges.

Rengeteg benne a c-vitamin és más vitaminok, valamint duzzad az ásványi anyagoktól.

Rengeteg pozitív hatása is van a szervezetre, többek között az, hogy csökkenti a vércukorszintet, és az öregedést is képes lassítani, mindemellett az aranyérre egyenesen kiváló!

A savanyú káposzta levét a legtöbben ki szokták önteni, és nagyon kevesen isszák meg, pedig valósággal felturbózza az immunrendszert.

Magas káliumtartalma miatt igencsak előnyös lehet a savanyú káposzta leve a sportolók számára. Feltölti a szervezetet a szükséges energiával, vitaminnal, és tápanyaggal, ráadásul az izomlázat is enyhíti. A vércukorszintet jelentősen csökkenteni tudja.

Ha tehetjük, naponta legalább 3 evőkanálnyi savanyú káposzta levet fogyasszunk el, de akár ennél is többet lehet.

Aranyeres problémák esetén is hatékony lehet a savanyú káposzta, naponta háromszor a főétkezések előtt fogyasszunk el 100 ml levet. Iktassuk be étkezésünkbe rendszeresen a káposztát is.

Egyetlen esetben érdemes kerülnünk: ha vesebetegek vagyunk, ebben az esetben ugyanis csak kis mennyiségben szabad fogyasztani, vagy ha magas a vérnyomásunk.

Észre fogod venni, hogyha rendszeresen fogyasztod, akkor alapjaiban változik meg, erősödik meg a szervezeted.

OSZD MEG másokkal is!

hihetetlen egészség életmód természetes remediák népigyógymód


Megtekintések száma: 31847





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet