Ez a Dalai Láma üzenete a magyarokhoz - OSZD MEG mindenkivel!

2017. június 29., csütörtök




A Dalai Láma tanulságos üzenetet intézett a magyarsághoz, amelyben bölcsessége és éleslátása ismét megmutatkozik. Figyeljünk oda jól a szavaira!

A Dalai Láma kétségtelenül a buddhizmus iskolájának legmagasabb rangú tanítója. érdemes odafigyelni arra, amit mond, és arra is, ahogyan mondja.

A hatvanas évei vége felé járó szent ember szíve az orvosok szerint olyan, akár egy húszévesé, éleslátása pedig egyedülálló.

Annak idején a magyaroknak is üzent, méghozzá rendkívül fontos dolgokat.

2006 októberében egy magyar forgatócsoport kereste fel a XIV. Dalai Lámát, aki Prágában tartózkodott. Az 1956-os forradalom 50. évfordulója alkalmából üzent nekünk:

A lehetőség eljött a számunka, hogy kibontakoztassák a képességeiket, és megmutassák a világnak szellemüket, kezdeményezőképességüket.

Ehhez azonban az önbizalom elengedhetetlen.

Ezért bármilyen akadállyal, nehézséggel néznek szembe, nem szabad, hogy elveszítsék a reményt és az elhivatottságot.

Optimistának, bizakodónak kel lenniük.

Egy tibeti mondás úgy tartja, 9 kudarc 9 próbálkozást jelent. Egy ilyen nagymúltú nemzet fényes jövő előtt, áll, ezért dolgozzanak tovább keményen, és távlatokban gondolkodjanak.

tartsák szem előtt a nemes célokat, amik a közös érdekeket szolgálják. Az emberekre - és a politikusokra különösen igaz - hogy elvesznek a részletekben, de gondolkodjanak távlatokban!

OSZD MEG másokkal is! 

érdekes érdekesség magyarország ezotéria spirituális magyarsag magyar elgondolkodtató dalai láma


Megtekintések száma: 255585





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet