Ez a felfedezés hozhatja el a gyógyszeripar összeomlását!

2017. augusztus 10., csütörtök
Ez a felfedezés hozhatja el a gyógyszeripar összeomlását!

Sokan régen várják már azt, hogy összeomlassza a gyógyszeripart egy olyan áttörő felfedezés, amit nem lehet tovább titkolni, sem a szőnyeg alá söpörni.

Egy kutató a CDC-ben, bizonyos dr. William Thompson hibákat fedezett fel a statisztika kiértékelésében, ezért kiszivárogtatta az adatbázist egy oltásellenes aktivista biokémikusnak, dr. Brian Hookernek, aki rádöbbent, hogy a CDC szándékosan leplezte el a kutatás döbbenetes eredményét, miszerint mégiscsak van összefüggés az oltás és a vakcinák között.

Extrém mértékű orvosi cenzúra idejében élünk, ahol az orvosoknak mindenhez joguk van, a betegnek pedig semmihez sincs.

Visszatérve, Dr. Hooker azzal vádolta a CDC-t, hogy direkt lecsökkenti a tesztalanyok számát a kutatásokban, hogy a statisztika ne mutassa ki az összefüggéseket.

Az amerikai kormány eltussol minden leleplező kutatást, mert, ha kiderülne az igazság, minden autista gyerek családjának 5 millió dolláros kártérítést kellene fizetniük.

Bizonyított összefüggés van az oltások és az autizmus között, melyeket mára tovább kellene kutatni, hogy még több bizonyíték gyűljön össze, és összeomlasztható legyen a gyógyszeripar.

Az orvosok ezen felfedezés ellen felemelték a szavukat, akárcsak a gyógyszergyárak, és azzal vádaskodnak, hogy A megfoghatatlan emberi tragédiák mellé felelősöket akarunk, és gyűlölhető ellenséget, és ezeknek pécézték ki őket az emberek.

Azonban rendre hazugságokon, csaláson kapni a gyógyszeripart, így némileg vesztenek hitelességükből, bármit állítanak.

OSZD MEG másokkal is!

egészség orvostudomány rákgyógyszer feltáró gyógyszeripar gyógyszermaffia rákipar


Megtekintések száma: 37694

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet