Ez a felfedezés mindent megrázhat: a szívnek lehet, hogy saját tudata van!

2017. november 9., csütörtök




A modern kutatások eredményei azt mutatják, hogy a szívnek saját tudata van, és egy felsőbb szinten működik. Ez lehet a túlvilág nyitja is?

Megdöbbentő eredményeket tártak fel az emberi szívvel kapcsolatban.

Olyan dolgokat, amik nem csak a saját tudatunk megértéséhez vihetnek minket közelebb, de a túlvilág megértéséhez is.

A szív ugyanis nem csak egy egyszerű szerv. A szív képes a testünktől független módon is működni, és erre tudományos bizonyítékok is vannak.

A "Szívek és elmék" ("Of Hearts and Minds") című filmben a tudományos dokumentumfilmes David Malone az emberi szívet vizsgálja, egymás mellé helyezve a szív modern tudományos szemléletét, mint egy egyszerű szivattyú, és hosszú történetét, mint a szeretet és a veleszületett bölcsesség és emberi karakter szimbólumát.

Egy időben azt mondták a szívről, hogy tudományos szempontból csak egy szerv. Egy olyan szivattyú, amit le lehet cserélni, és úgy is biztosítható az élet.

Malone szerint az emberi szív saját intelligenciával rendelkezik, és erre több bizonyítékot is felsorakoztat.

Malone a legújabb tudományos eredmények után kutat, hogy megtudja, hogy az érzések és az érzelmek valóban az agyunkból származnak, vagy lehet, hogy valójából a szívből erednek.

Azt annak idején Da Vinci is felfedezte, hogy a test összes vére a szíven áramlik át, de annak szerkezete mégis mssze túlmutat egy szivattyúén: a testben tehát jóval nagyobb szerepe lehet ennél.

Dr. David Paterson az Oxfordi Egyetem professzora, akinek munkája kiterjed az agy és a szív mindkét területére. A kutatásai azt mutatják, hogy az agy nem kizárólagos forrása az érzelmeknek, hanem a szív és az agy valójában együtt hozzák létre az érzelmeket.

A szívünknek óriási szerepe van.

Nem véletlen az sem, hogy a szívátültetésen átesett emberek sokszor olyan szokásokat vesznek fel, melyek a szívdonorokra voltak jellemzők, akiktől a szívet kapták.

Ez pedig semmilyen tudományos elmélettel nem magyarázható meg még napjainkban sem...

Kiderült az is, hogy a szívben a neuronok ugyanúgy döntéseket hoznak, mint az agyban lévő idegsejtek.

Egy elektromos impulzus küldésével Patterson professzor azt demonstrálja, hogy a szívszövet azonnal lassítja az összehúzódásokat; egy "döntés" a neuronok részéről a szövetben, válaszul a stimulációra. vagyis létezik egyfajta tudat a szív kapcsán.

Ez a tudat persze vitatható, hogy milyen mértékű, de kétségkívül jelen van.

Az sem véletlen, hogy a szív kondícióját, azaz egészségét nagyban befolyásolják az érzelmek, és az olyan lelki hatások, mint a stressz vagy a gyász.

Egy szerettünk elvesztése miatt érzett intenzív bánat felveti egy szívroham kockázatát. A veszteséget követő napon a szívroham kockázata 21-szeresére növekszik, és heteken át hatszor magasabb marad, mint normális esetben.

Mindez véletlen lenne?

A tudósok nagy része nem gondolja így, sőt, azt sejtik, hogy egy olyan tudományos éttörés várat még magára a szívvel kapcsolatban, mely alapjaiban rengetheti meg a világot. Talán a tudat vagy az emberi lélek is ott lakozik benne, kvantumfolyadékok szintjén.

Ezt a tudomány hamarosan, akár néhány éven, évtizeden belül megfejtheti, közelebb hozva minket a paranormális megértéséhez.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál tudomány túlvilág megmagyarázhatatlan ezotéria egészség szív spirituális


Megtekintések száma: 302364





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet