Ez a felfedezés valósággal sokkolta a tudományt és régésztársadalmat

2023. augusztus 22., kedd
Az ősi civilizációk üzenete a jövő generációira is kihathat.

Miért létezik annyi piramis a világban? És ezek a piramisok miért hasonlítanak ennyire egymásra?

És egyáltalán, hogyan voltak ezeket képesek megalkotni fejlett műszaki technológia nélkül? A válasz egyre inkább afelé mutat, hogy külső segítség nélkül aligha lettek volna erre képesek, hiszen még ma is, modern eszközökkel is nagyon nehezen tudnánk egy piramist reprodukálni.

Még megdöbbentőbb, hogy hogyan lehetett kapcsolat egyes ősi civilizációk között egy olyan időben, amikor kontinense választották el őket, és még egymás létezéséről sem tudtak?

Ausztráliában például már több ízben találtak olyan ősi hieroglifákat, melyek egyértelműen egyiptomi eredetűek. De vajon hogyan kerültek oda? És miért? Mi az, amit a történelemkönyvek nem mondtak el nekünk?

Rejtélyes módon a fejlettnek mondható is civilizációk mindösszesen pár ezer évesek, ilyen messzi múltra tekintenek vissza mindössze a Föld több milliárd éves történelmében.

Rengeteg olyan lelet kerül elő napjainkban, melyek jóval régebbiek, mint eddig bármi, amit a Földön találtunk.

Piramisok ideje előttről származó építmények, fél millió éves megalitek, vagy épp mesterségesen kialakított alagútrendszerek.

Ezek mind azt egyértelműsítik számunkra, hogy az ősi civilizációkat megelőzhették korábbi civilizációk, melynek nyomait teljesen eltörölték a Föld színéről, mintha nem is léteztek volna. Ráadásul a tudomány sem partner abban, hogy ezekre fény derüljön.

Olyan nyomok is előkerültek már Amerikával kapcsolatosan is, melyek azt sejtetik, hogy az első emberek a kontinensre legalább 10.000 évvel korábban érkezhettek meg.

Ez azonban az emberiség idővonalának és a történelemkönyvekben tanított történelemnek is ellentmond.

Kínáról pedig azt tartják, hogy ők voltak az elsők, az ősi kínai civilizáció, ami ismerte és használta a gyémántokat mint ékszert, és drágakövet.

Azonban leletek bizonyították később, hogy valakik már előálltak azzal, hogy a gyémántot felhasználják, méghozzá csiszolásra, megmunkálásra, 2000 évvel megelőzve Kínát.

Rengeteg olyan felfedezést tettek a Földön, amik szép lassan minden aspektusában ellentmondanak a történelemkönyvekben leírtaknak. Mindez véletlen lenne? Aligha.

Egy olyan ősi múltról árulkodnak, melyet az emberiség próbált elfeledni, letagadni. Azonban a múlt elkezdett kísérteni...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ősi idegenek ősi tudás elveszett civilizációk előző emberiség


Megtekintések száma: 117926

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet