EZ a fenyegetés irthatja ki a világot az évtized végéig! Bill Gates és Stephen Hawking is beszélt róla!

2017. szeptember 21., csütörtök




Valami nagyon halálosat szabadíthatnak rá a világunkra.

Már korábban Bill Gates is figyelmeztette a világjárványokkal foglalkozó szervezeteket, hogy hamarosan beköszönthet a bioterrorizmus hajnala. Ez pedig azt jelentheti, hogy különféle génmódosító eljárásokkal illetéktelenek – például szélsőséges terroristák – olyan vírusokat, baktériumokat hozhatnak létre, melyek elpusztíthatják az emberi populációt.

A veszély sajnos rendkívül valós. Nem elég, hogy rendre minden évben egyre több vírus mutálódik, és nagyon sok mára már az antibiotikumoknak ellenálló szuperbaktérium, de a helyzeten egyéb tényezők is rontanak.

Például az, hogy a terrorizmus egyre inkább kacérkodik a belső források szerint azzal, hogy egy igazi biológiai fegyvert vessen be a fejlett nyugati világ ellen.

A másik igen aggasztó dolog az, hogy ma már a piacon vannak olyan génmódosító készletek, szettek, melyekkel gyakorlatilag bárki, akár egy laikus is - ha kellő ismeretanyaggal rendelkezik - képes génmódosításokat elvégezni.

Nem véletlen, hogy ezt a szettet megpróbálták már jogilag szabályozni, ám végül nem sikerült, így bárki Frankenstein módjára használhatja, vagy akár egy halálos vírust állíthat elő vele.

Korábban csak attól féltek a hatóságok, és egyes járványügyi szakemberek, hogy öngyilkos hajlamú szekták kezébe kerülhet egy olyan technológia, amivel valóra válthatják saját apokalipszisukat, mintegy önigazolásként.

Ma már sokkal inkább kell tartani egy terrormerénylet keretében szélnek eresztett vírustól, mely hatalmas halálozási rátára van megtervezve.

Sajnos a terroristák egyre inkább látják, hogy bár a fizikailag elkövetett merényletek sikeresek, de rengeteg emberbe, energiába kerül a megvalósításuk.

„Előbb vagy utóbb, de be fognak vetni biológiai fegyvert. Nem mindegyikük lesz tisztában azzal, hogy ezzel az egész bolygót halálra ítélek, vagy már nem is nagyon fogja érdekelni őket” – tette hozzá az ügy kapcsán egy aggódó genetikus.

Ha egy ilyen esemény bekövetkezne, akkor az visszafordíthatatlan lenne, és azs em kizárt, hogy nem találnánk meg rá időben az ellenszert.

Egy egész országot térdre lehetne így kényszeríteni, vagy zsarolni az ellenszerrel. A biológiai fegyverben rejlő borzalmas lehetőségeket félő, hogy idővel valóban a terroristák is ki akarják már aknázni.

Vagy talán már el is kezdték a különféle kísérleteket…

tudomány terrorizmus világjárvány kataklizma terror járványok


Megtekintések száma: 83753





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet