Ez a férfi EZREKET gyógyított ki a rákból: a gyógyszeripar megpróbálta ellehetetleníteni!

2017. július 5., szerda




Szerintük bűn az, ha valaki megmenti mások életét. Te mit gondolsz erről? OSZD MEG Rick Simpson történtét, hogy minél több embernek nyíljon fel a szeme a gyógyszermaffiával szemben!

Hallottál már Rick Simpson nevéről? Ha még nem, akkor most biztosan az eszedbe fogod vésni, mivel ő az a férfi, aki több ezer ember életét mentette meg, mert több ezer embert gyógyított ki a rákból sajátos módszerével.

Összesen az adatok szerint 5000 ember hálás neki azért, hogy nem ragadta őt el a halál.

Rick Simpson nem akármivel kezelte ki betegeit a súlyos betegségből. Ugyanazzal a módszerrel, amivel saját magát is kikezelte annak idején, amikor ő maga is súlyos betegségben szenvedett.

Senki sem hitt neki, mára viszont bizonyította, hogy kezelése hatásos. Azonban nap mint nap támadások kereszttüzében találta magát, mivel módszere rengeteg érdeket sér.t A gyógyszeripar érdekeit.

Azok pedig megpróbálják elhallgattatni, és a világ elől elrejteni Rick Simpson módszerét.

1997-ben kezdődött, amikor szerelés közben lezuhant egy létráról és fejsérülése lett. Természetesen orvoshoz ment, ahol gyógyszereket kapott. Ezeket szedte szorgalmasan, de hasztalanul, a fejfájása nem múlt. Ez olyannyira elhatalmasodott az életében, hogy már az öngyilkosságot fontolgatta. Az orvosok pedig hiába találgatták mi lehet a kiváltó ok, vagy a gyógymód, csak nem találtak megoldást rá.

Ekkor vette végül saját kezébe a dolgokat, és a kannabisz olajról kezdtet el érdekes dolgokat olvasni. Ekkor már tudta, hogy ad egy esélyt az ezen az olajon alapuló terápiának, melyet később tovább fejlesztett.

Az eredménye hamarosan láthatóvá vált, és egészen meglepő volt. A fájdalom elmúlt, képes volt újra normálisan aludni, és minden egészségügyi problémája eltűnt.

Később Rick bőrrákot is kapott, amit szintén sikeresen kezelt ki kenderolajjal.

Egy darab gézt áztatott be kenderolajba, és azt tette közvetlenül az anyajegyre. Alig négy nap alatt az anyajegy és a daganat is eltűnt.

Maga volt az első páciens, akin kipróbálta az orvosságot, és bemutatva előnyeit eddig több mint 5000 embert gyógyított meg világszerte, mivel híre ment, hogy képes gyógyítani vele a legsúlyosabb betegségeket.

Azonban a gyógyszeripar árgus szemekkel figyelte ekkorra már egy ideje, és minden erejükkel azon voltak, hogy Rick Simpsont ellehetetlenítsék.

Az volt az egyik fő bajuk, hogy nem lehet szabadalmaztatni, mivel természetes hatóanyagot használt, így nem lehetett vele pénzt keresni. A másik az, hogy Rick ezt ingyen adta.

“Miért kellene az embereknek fizetni a drága gyógyszerekért, ha ingyen tudok adni nekik?” – állította Rick.

Orvossága hatékonynak bizonyult nem csak rák esetében, hanem súlyos fájdalmak, leukémia, ízületi gyulladás, cukorbetegség, asztma, fertőzések, gyulladások, égési sérülések, krónikus fájdalom, pikkelysömör, fekélyek, anyajegyek, szemölcsök és hasonló problémák kezelésében.

Sok neves orvostól kapott szakvéleményt, melyben alátámasztották a Rick által nyújtott kezelés hatékonyságát, azonban a fősodratú médiát főleg a gyógyszeripari érdekeltségek uralják, így Rick története valószínűleg sohasem lesz olyan legendásan híres, mint a Penicillin feltalálása...

OSZD MEG másokkal is!

egészség rákgyógyszer egészség megelőzés gyógyszeripar gyógyszermaffia kannabisz kenderolaj


Megtekintések száma: 117008





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet