Ez a férfi megdöbbentő és egyben nagyon megható dolgot tesz a hajléktalanokért!

2017. október 22., vasárnap




Ő is kukázni kezdett, de ha megtudod miért, neked is eláll majd a szavad! Itthon is követni kéne a példáját!

Létezik egy amerikai férfi. Egy művész, aki egyben egy igazi tehetség is, és hatalmas szíve van.

Ugyanis valami olyasmit tesz a hajléktalanokért, amin az egész világ csodálkozik. Szinte minden országból van már csodálója, és ami még fontosabb: elindított valamit, amit egyre többen követnek világszerte.

Ő ugyanis egy megdöbbentően sajátos módon harcol a szegénység és a hajléktalanság ellen!

Mindent bevet, és minden reggel elmegy kukázni...

No nem azért, mint amiért a hajléktalanok járnak szemétben turkálni. A Gregory Kloehn ugyanis olyan hasznos hulladékot és szemetet gyűjt, amit miniházak építésére tud felhasználni.

Az Oaklandben élő férfi ugyanis a hajléktalanoknak épít pici, de annál takarosabb viskókat, hogy nekik ne a hidegben, szélben és esőben kelljen átvészelniük a nehéz időket.

Amit összegyűjt, abból épít apró, egyszobás otthonokat az utcán élőknek. Minden kis otthon nyeregtetővel készül, így könnyen lepereg róla az eső.

Mindezek ráadásul még kerekekkel is fel vannak szerelve, hogy a hajléktalan tulajdonosok könnyen tovább tudjanak állni vele, ha szükséges.

Sokszor ezek a kis házacskák nem nagyobbak egy ágynál, mégis a gazdájuknak ez jelenti az egész világot, és a nagybetűs OTTHONT.

Gregory óriási dolgot vitt véghez. Arra használja a szemetet és a tehetségét, hogy mások életét változtassa meg mindörökre.

Olyan nagy figyelmet kapott a tevékenysége, hogy mára már minden országban akad 1-2 követője, de az lenne a legjobb, ha minden VÁROSBAN élne egy Gregory!

Ha többen lennének, akik el tudnák sajátítani ezeknek a pici kis otthonoknak az elkészítését, még több embernek lehetne segíteni.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség megható hihetetlen emberek emberség


Megtekintések száma: 186041





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet