Ez a föld alá épült káprázatos és rejtélyes templom lehet a világ nyolcadik csodája?

2017. június 15., csütörtök




Nézd meg a hihetetlen templomot, mely 13 éven át épült teljesen észrevétlenül, 30 méteres mélységben!

Létezik egy titkos, föld alá épült templom, melyről sokáig nem is tudott a világ. Összesen 13 éven át épült, a lehető legnagyobb titokban a mesés, már-már festői szépségű Alpok lábainál.

A mélyben nem egy sötét, és riasztó templombelső vár, hanem egy színpompás mesevilág!

1975-ben egy bizonyos Oberto Airaudi határozta el, hogy egy kisebb felekezet vezetőjeként 24 hívével együtt valami olyat építenek, ami nyomot hagy a világban. Méghozzá akkor nyomot, hogy sokan csak a nem hivatalos nyolcadik csodájaként emlegetik a világnak.

A Damanhur néven elhíresült New Age elveket valló építők a templomot csak az Emberiség Templomai néven illették. 

Airaudi állítólag egy látomásban látta a templomot, előre, ezért is építette meg. Tudta, hogy ez lesz a végső célja és értelme az életének.

Ráadásul a templomot magát mindenféle mérnöki végzettség hiányában építették meg. Ezt senki sem gondolta róluk, mint ahogyan azt sem, hogy sikerrel járnak majd.

13 évig senki sem sejtett semmit, mire a rendőrség egy helyi lakó bejelentése alapján talált rá a templomra, ami addigra már öt szinten készült el, és bámulatos belsőépítészettel rendelkezett.

Mindezt előbb egy robbantással teljesen el akarták törölni, mivel építési engedéllyel nem rendelkeztek, de a helyiek nyomására megmenekülhetett, építése és díszítése pedig tovább folyt.

Több olyan terem található a templomban, melyek hihetetlenül magasak. A mennyezetig csúcsosodó oszlopok 7-8 méter magasra is felkúsznak.

2013-ban a fő alkotó meghalt, napjainkban pedig már turisták s látogathatják a helyet, sőt, egyes részeken ott is tölthetik az éjszakát, hogy lélekben megtisztuljanak.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség történelem


Megtekintések száma: 96400





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet