Ez a gyerek a Marsról származik, azt állítja, hogy nem a Földön született!

2023. január 10., kedd
Ha ez igaz, sok mindent át kell gondolnunk a Marsról, és a marsi civilizációról...

A nemzetközi sajtó attól volt hangos, amit egy Boris nevű fiú állított. Az azóta 21 éves srác ugyanis fiatalkora óta azt mondja, hogy nem a Földön született.

És elmondása szerint erre bizonyítéka is van.

Félelmetesen különleges képességekkel született a Földre - mesélte egy korábban vele készített interjúban.

Édesanyja maga is orvos, ezért megdöbbentette, hogy a fia kéthetesen képes volt megemelni és megtartani a fejecskéjét, majd félévesen kimondta az első szavait, végül egyéves korában már olvasott.

Boris Kipriyanovich szerint az ember rendelkezik az örök élet képességével is. Az 1996 januárjában született fiú már többször is szerepelt a médiában, mivel csodabogárnak tartották már egészen fiatalkora óta egyedülálló képességei miatt.

Rengeteg olyan dolgot tanult meg a fiatal évei alatt, amiről fogalmas sem lehetett volna. Fizikai ismeretei olyan szinten voltak, meg egy középiskolásnak, mindössze pár évesen.

Azt állította, hogy az embereknek nem az igazat mondják el, és tanítják meg, hanem egy fals, hamisított történelmet. A Mars és a Föld mindig is kapcsolatban állt egymással, akárcsak az egyiptomi civilizáció az idegenekkel, akik a Marson éltek, és valójában ugyanúgy emberek voltak, mint mi.

Ha ez igaz, akkor alapjaiban kellene átgondolnunk a fajunk, és a Mars történelmét.

Boris azt is elmondta, hogy az emberekben megvan a tudás, és a képesség arra, hogy örökké éljenek. Ezt minden egyes egyed a magáénak tudhatja, de a tudatalattiját nem tudja felszabadítani kellőképpen ahhoz, hogy ezt megtegye.

OSZD MEG másokkal is!

hihetetlen idegen mars idegenek összeesküvés bizarr


Megtekintések száma: 154298

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet