Ez a háttérhatalmi szervezet törvényen felülállónak nyilvánította magát!

2021. október 30., szombat




Azért működik, hogy nyíltan nyomást gyakoroljon a világ alakulására. Ezerkarú polipként már az egész társadalmat behálózta?

Létezik Európában egy olyan háttérhatalom, melynek karaji messze a tengerentúlról érnek el egészen idáig.

A felügyelete alatt van gyakorlatilag minden, és oly mértékben képes a világ folyamatainak befolyásolására, ahogyan még az amerikai elnök, vagy a pápa sem képes befolyásolni.

Korábban is számtalan alkalommal ilyen-olyan nekik tetsző mederbe próbálták terelni a társadalmat és a politikai folyamatokat. Annak idején milliárdokat költöttek el arra, hogy kikényszerítsék az abortuszszabályozás liberalizációját.

A szervezet egy milliárdos nevével forrt szinte egybe, azonban valójában sokkal mélyebb a dolog, és egy egész háttérhatalmi karintézmény áll mögötte.

Soros György, és az általa birtokol Amnesty International ugyanúgy sáros lehet a dologban, mint a Goldman Sachs, vagy más nagy intézmények.

Titokban és csendben, egyfajta deep state-ként, azaz mélyállamként működnek.

Valójában nemzetek, országok felett állnak, és már nem vonatkozik rájuk semmilyen jogszabály. Vagyis az Új világrend egyfajta bábállapotban lévő intézményes tömörüléséről van szó.

A háttérhatalom most egy ideje már Európát vette célba, és nem csak az ott zajló folyamatokat, de a jövő választásait is befolyásolni kívánja.

Az EU vezetésének soraiban már most is nagyrészt az ő emberei ülnek, és a bevándoroltatás tömegével zajlik, főleg az ő támogatásukkal.

Ők ugyanis le akarják gyengíteni az EU-t, hogy kiszolgáltatott helyzetében a párhuzamos társadalmak majd idővel egymásnak essenek, a polgárháborús káoszban pedig egyedüli, totalitárius erőként lépjenek fel.

Az emberek a biztonságot adó erő hónalja alá fognak bújni, és mindenki meg lesz vezetve.

Gyakorlatilag senki sem fogja észre venni, hogy egy demokrácia illúzióját keltő totális megfigyelésen alapuló diktatúra épül a fejünk felett...

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés illuminátusok háttérhatalom globális világelit deep stata


Megtekintések száma: 69274





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet