Ez a Hold és az emberiség legnagyobb rejtélye: évtizedek óta ott van a szemünk előtt!

2023. február 25., szombat
Fény derülhet a titokra, mely meghatározza az emberiség történelmét.

A Hold mindig is egy óriási rejtély volt az emberiség történelmében, akárcsak az első Holdmisszió, mely során embereket juttattak az égitestre.

Rengeteg különféle dokumentum létezik arról, hogy különféle bizarr, azonosítatlan objektumokat láttak a szondából és a leszállóegységből az űrben keringeni a Hold körül.

Ezek egy részét jóval a történtek után sem sikerült azonosítani Arról van ugyanis szó, hogy nem ember alkotta, bizonyosan mesterséges objektumokat láttak az űrhajósok.

Erről később a NASA-val kötött és aláírt titoktartás végett aztán soha nem beszélhettek.

A Hold sötét oldala ellenben még tovább maradt rejtve az emberiség elől, és az első felszíni képek is igen sejtelmesek voltak.

Ugyanis számos mesterségesnek látszó alakzatot lehetett ezeken látni.

Hatalmas gépeket, és olyan helyszíneket, melyek leginkább egy bányászati kitermelés helyszínére hasonlítottak. Hatalmas járművektől származó nyomok, vájatok voltak ezeken láthatók.

Azonban még ekkor sem sejtette senki, milyen hátborzongató felfedezésre fog majd za emberiség bukkanni. Néhány évvel később egy orosz szonda segítségével olyan felvételeket készítettek, melyeken felbukkant valami.

A bizarr anomália egy óriási torony volt.

Egy olyan torony, mely a képek és felvételek alapján legalább több kilométer magas volt.

Senki sem tudta, hogyan került oda, de abban biztosak voltak, hogy nem képhibáról volt szó, hanem egy mesterséges építményről.

Ekkor vetődött fel először az, hogy a torony hihetetlen magassága lévén talán valamiféle monolitikus építmény lehet, melyet több ezer évvel ezelőtt emelhetett egy fejlett idegen civilizáció.

Kísérteties hasonlóságot mutatott a Földön is megépült Bábel-tornyával.

Titokban több közelebbi felvételt is készítettek titkos missziók során, melyet a Pentagon és az oroszok pénzeltek. Mindkét nagyhatalom tudta, hogy valami sorsfordító felfedezés határán lehetnek, és az űrversen csak egyfajta kirakat az embereknek.

A valódi, titkos missziók során mély együttműködés alakult ki.

Teológusok, vallásszakértőket hívtak a projektbe, és számos nagytudású régészeti szakembert.

Az ok egyszerű volt: minden jel arra utalt, hogy a Holdon talált torony a Bábel-tornyának egy másolata. Ekkor kezdett el összeállni az emberiség történetének egyik legnagyobb titka…

A torony akkor tájt épülhetett, min a földi megfelelője, és hasonló struktúrája is van, már amennyire tudni lehet a Bábel-tornyáról.

Mózes I. könyve 11. fejezetének elbeszélése szerint Noé utódai, akik még mind egy nyelvet beszéltek, Sineár földjére mentek és ott egy várost meg egy tornyot akartak építeni, amelynek csúcsa az égig érjen. Isten azonban meghiúsította a törekvésüket és megbüntette elbizakodottságukat azáltal, hogy összezavarta nyelvüket úgy, hogy nem értették meg egymást, és elszéledtek a Földön.

Bábel város neve a babilóniai csonka toronyhoz fűződik, amely óriási méreteivel olyan benyomást tett, mint olyan emberek műve, akik semmitől sem riadtak vissza. Sokan azon a nézeten voltak, hogy a Bábel tornya alatt a Bél-templom értendő, amely Babilónia leghatalmasabb építményei közé tartozott.

Hérodotosz szerint, aki még látta, négyszögű épület volt, amelynek minden oldala két stadion hosszú (nagyjából 2×200 méter). A közepén állott egy nyolcemeletes torony, amelynek csúcsára lépcsők vezettek föl.

Sokak szerint a Bábel-tornyának köze volt a Holdon található toronyhoz. Talán egyfajta kommunikációs funkciója lehetett, így vették fel a Holdon élő civilizációkkal a kapcsolatot.

De talán az is lehet, hogy mindkettőnek egyfajta vallási szimbolikus felhangja volt.

Bábel-tornyának történetére egyébként ma már számos tudományos bizonyíték van, és nyelvészek is azt mondják, hogy volt valamikor egy közös nyelv, pontosan a torony feltételezett építése idején.

Az emberiség számára ez óriási felfedezés volt.

Annál is inkább, mert a Holdon lévő torony egyértelműen kapcsolódik hozzánk, az emberiség történelméhez.

Vagyis valaki, vagy valakik megépítették a tornyot a Holdon, így biztosra vehető, hogy az emberi faj nem egyedüli a világegyetemben.

A Bábel-tornya tehát azért épülhetett, hogy egy kapcsolatfelvételi kísérletet hajtsanak végre az "istennel", ami egy entitás, vagy egy másik civilizáció is lehetett.

Aztán valami balul sült el, és megkeveredtek a nyelvek.

Talán a Holdon élő, minket figyelő és segítő ősi idegenek nem nézték jó szemmel, hogy megpróbáljuk velük felvenni a kapcsolatot, ezért zavart okoztak az emberiség kollektív tudatában, és a nyelvekben.

A tudósok azóta sem hozták nyilvánosságra ezeket az információkat, egyszerűen a kutatás egykori résztvevői szivárogtatták ki a dolgokat - állítja sok összeesküvés elmélet hívő és ufó kutató.

Ha ugyanis ez széles körben ismert lenne, teljesen át kellene írni az emberiség történelmét, és a Bábeli zűrzavar is más értelmet kapna, ami az Egyház számára is lesújtó erejű lenne...

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen földönkívüliek idegenek összeesküvés vallás


Megtekintések száma: 114668

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet