Ez a Krisztussal kapcsolatos legnagyobb titok, melyért az egyház öl is!

2021. november 22., hétfő
A Vatikán nem egyszer ragadtatta el bűnökre magát azért, hogy megvédje ezt a titkot...

Az egyház valójában nem csak azért jött lére, mert lényegében megkreálta saját magát, és saját megváltójának messiás történetét, hanem azért is, mert a hozzá - azaz jézushoz - fűződő legendákat, titkokat képes volt mindmáig titokban tartani.

Azt persze a közvélemény is tudja, hogy a niceai zsinaton összeállított Biblia valójában egy olyan interpretációja Jézus történetének, ami az emberek és az egyház által elfogadható.

Már akkoriban is rengeteg olyan iratot minősítettek apokrif azaz nem szent iratnak, melyek sokkal több igazságot árultak el Jézusról, és valójában egy borzalmas titkos sugalltak róla.

Egy olyan titkot, melyet egy bizonyos rend, a Sion-rend tagjai őriznek.

A Davinci-kód cmíű bestsellerben is szerepeltetett titkos társaság ugyanis ténylegesen létezett, és sokak szerint létezik ma is.

Tagjai őrzik azt a titkot, amiért az egyház akár gyilkolni is képes lenne. A Sion-rend a hagyomány szerint a rend Jézus és felesége, Mária Magdolna vérvonalát védelmező titkos társaság, amely egykor a templomos lovagrenddel karöltve biztosította, hogy Isten fiának utódai biztonságban legyenek.

Persze hivatalosan, mint tudjuk, Mária soha nem volt Jézus felesége.

Azonban a Biblia sokak szerint ebben is hazudik, és valójában elhallgatta azzal ezt a tényt, hogy minden erre utaló iratot kivettek a Biblia véglegesítésekor.

Az apokrif iratok több helyen is ellentmondanak az egyház hivatalos tanításának: a Bibliában Mária Magdolna szerepe teljesen más, és a gnosztikus iratokban Jézus élete is több vonatkozásban másként szerepel, mint a négy kanonizált evangéliumban.

Egyértelmű tehát a legnagyobb titok: Jézus valószínűleg nem teljesen az volt, akinek a Biblia leírta.

Nem Isten fia, csak egy egyszerű halandó, aki túlélte a kereszthalált, majd Franciaországba menekült, ahol családot alapított.

Mária Magdolna Józseffel Marseilles-be ment, és itt szülte meg gyermekét, Sárát, majd valahol a mai Aix-en-Provance környékén élte le hátralévő éveit.

A Sion-rend mítosza szerint Arimathiai József vagyonát örökölve nemesi címre tettek szert, így történhetett meg, hogy beházasodtak a 486 körül ide érkező Meroving dinasztiába.

Jézus vérvonala (a Sang Raal) így élt tovább, sőt majd 300 évig trónközelben volt.

Egy olyan kultusz, amely Jézus leszármazottait imádja, súlyos, akár végzetes károkat okozhatott volna az egyház hatalmában.

Érthető volt tehát, miért próbálták meg minden áron ezt tagadni, és az egész történetet ellehetetleníteni.

Egyes teóriák szerint a Sion-rend védelme alatt Jézusnak már több száz, vagy akár több ezer leszármazottja is születhetett, akik mind fontos, befolyásos családok gyermekei voltak.

Ha pedig eljön majd a végső óra, akkor fel fogják magukról lebbenteni a fátylat.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek jézus isten vatikán egyház sion rend


Megtekintések száma: 97448

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet