Ez a különleges béltisztító recept csodákat művel a közérzeteddel és ráadásul egészséges is!

2018. december 25., kedd




Itt a szervezet nagytakarításának ideje, és ez a legjobb módszer rá!

A szervezet nagytakarításához vannak olyan természetes módszerek, melyek végén olyan jó közérzetre és egészségre teszel szert, mintha csak kicseréltek volna.

Az egyik ilyen különleges, béltisztító hatású kúrát egy bizonyos Christian Jacob fedezte fel.

Gyomorpanaszai, emésztési zavarai voltak, melyek odáig fajultak, hogy már kisebb-nagyobb egészségügyi szövődmények is megjelentek nála.

Elkezdte ezt a különleges béltisztítót alkalmazni, és a tünetek hamarosan megszűntek.

Állítása szerint ezt a receptet az orvosok titokban tartják, pedig akár mindenkinek ajánlani tudnák, hiszen mindenki konyhájában fellelhető alapanyagokból készül.

Ma már nem csak szomszédjai és barátai alkalmazzák a keveréket, hanem már több külföldi weboldal is közzétette a világhálón.

Időnként egyébként sem árt a “takarítás”, ugyanis ezáltal elkerülhetőek a rákos, daganatos megbetegedések, tehát van egyfajta rákmegelőző hatása is.

Szükséged lesz:

  • lenmaglisztre
  • kefirre

Recept:

Első héten 1 evőkanál lenmaglisztet keverjünk össze 100 ml kefirrel. A második héten keverjünk össze 2 evőkanál lenmaglisztet 100 ml kefirrel. A harmadik héten keverjünk össze 3 evőkanál lenmaglisztet 150 ml kefirrel.

Ezt a 3 hetes folyamatot csináljuk végig az egészségünk érdekében.

A vastagbél és a bélrendszer ez alatt az idő alatt teljesen kitisztul, és a korábbi gyomor- és bélpanaszok elmúlnak. A még nagyobb siker eléréséhez figyeljünk oda a napi bő folyadékbevitelre.

OSZD MEG másokkal is!

egészség életmód természetes remediák


Megtekintések száma: 41759





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet