Ez a különleges keverék csodát fog tenni a szervezeteddel: energiával tölti fel és feljavítja a sejtjeinket

2018. július 20., péntek




Mutatjuk, hogyan készítsd el. A testet és a lelket is karbantartja.

A fahéj az egyik legrégebbi fűszer a földön. A fahéjban található illóolaj a mézben található hidrogén-peroxidot előállító enzimmel együtt a leghatékonyabb természetes mikróbaellenes hatóanyag, amely megakadályozza a baktériumok és gombák elszaporodását a szervezetben.

Összeállítottunk egy listát, hogy a fahéj-méz kombó milyen bajokra nagyon hatékony.

Rák kockázatának csökkentése

Nemrégiben megerősítést nyert, hogy a méz és a fahéj csökkenti a gyomorrák kialakulásának kockázatát.

Kombináld a mézet fahéjas porral amiből keverj ki pasztát. Egy szelet kenyérre kenve, rendszeresen fogyasztva a reggelire lekvár helyett csökkenti a koleszterinszintet és megvéd a szívrohamtól.

Egy pohár forró vízhez adjunk két evőkanál mézet és egy teáskanál fahéjport. A kapott keveréket reggel és este fogyasszuk. Rendszeres fogyasztása hatékonyan gyógyítja a krónikus ízületi gyulladást.

Keverjünk össze egy pohár meleg vizet, két evőkanál fahéjport és egy teáskanál mézet. Rendszeresen fogyasszuk a keveréket. Ez megöli az epehólyag mikrobákat.

Adj hozzá két evőkanál mézet és három teáskanál fahéjat egy nagy csésze teához. A keverék rendszeres fogyasztásával, a koleszterin szintje 10% -kal csökken.

Meghűlésre is kiváló

Keverj össze egy evőkanál mézet és egy ¼ evőkanál fahéjat. Fogyaszd három napig a hideg, krónikus köhögés, valamint a eldugult arcüreg, orrüreg kitisztítására.

A méz és a fahéj keveréke hatékonyan gyógyítja a gyomorfájdalmat. Rendszeresen fogyasszuk fekély esetén.

A fahéj porral kombinált méz jelentősen javítja az immunrendszert és védi a szervezetet a baktériumoktól és vírusoktól.

Spanyol kutatók felfedezték, hogy a méz olyan természetes összetevőt tartalmaz, amely képes a vírusok elpusztítására és az influenza elleni védelemre.

Meddőség ellen hatásos lehet

Az ókori görögök napi két evőkanál mézet használtak, mielőtt házaséletet éltek a meddőség kezelésére. Japánban, Kínában és a Távol-Keleten úgy vélik, hogy egy csipetnyi fahéj és fél teáskanál méz bedörzsölése az ínybe, kezelheti a nők meddőségét. A keverék a nyálon keresztül szívódik fel, és kerül be a szervezetbe.

A dél-amerikai emberek meleg vízzel, egy teáskanál mézzel és fahéjjal mossák a szájukat. Ez egész nap friss leheletet biztosít.

Érdemes tehát ezt a fűszert felhasználni, mert ezerarcú, és rendkívül jótékony hatásai vannak. A szervezetünk meg fogja hálálni!

OSZD MEG másokkal is!

egészség életmód természetes remediák


Megtekintések száma: 32621





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet