Ez a különleges, természetes csodaszer szinte minden női bajt elűz!

2017. október 24., kedd




Hatásos orvosság, nem csak nőknek! A nagymamáink is ezt használták, és volt, hogy évtizedekig nem láttak orvost!

A téli időszakban gyakran erősödnek fel a megfázás tünetei, és a betegségeket is könnyebben elkapjuk. Nyáron, de az év minden napján szembesülhetünk megfázással, és bizonyos gyulladásokkal is.

Ilyenkor gyakran megesik, hogy egy rakás gyógyszert kell beszednünk, ami nem csak a szervezetünket nem kíméli, hanem a pénztárcánkat sem.

Ha nem szeretnél orvosságokat használni, mutatunk két gyógynövényt húgyúti gyulladások, és különböző nőgyógyászati betegségek kezelésére.

Ezeket annak idején a régi nagy öregek is használták, és sokkal egészségesebbek voltak tőle egy gyógyszerektől mentes múltban.

Mint ismeretes, a gyógyszereknek gyakran igen erős mellékhatásai vannak. Ráadásul alaposan igénybe veszik a szervezetet igen gyakran a májra is károsak. A most bemutatott természetes csodaszerek ellenben a szervezet legjobb szövetségesei a betegségek ellen!

A palástfű a legjobb természetes női hormonszabályozó. Kiegyensúlyozottá teszi a menstruációs ciklust, erősíti a méhet, de segítségünkre lehet a meddőségi problémák esetén is.

Enyhíti a menopauza és a menstruáció tüneteit, megoldást nyújthat a mióma, ciszta, és a különböző, a petefészket érintő betegségek esetében is.

A cickafark arról híres, hogy igen nagy hatóerővel képes regenerálni a legyengült szervezetet. Erős tisztító, és gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik.

Pozitív hatással van az emésztésre, serkenti a vérkeringést, szabályozza a menstruációt, és enyhíti a görcsöket is.

A két gyógynövény együttes erejével a legmakacsabb női betegségek is enyhülhetnek. 

A belőlük készült főzetet felváltva fogyasszuk, legalább havi egy-két alkalommal.

Ha betegségeket szeretnénk vele megelőzni, akkor érdemes egy kevés, körülbelül 1 táskanálnyi palástfüvet és cickafark füvet leönteni és kiáztatni egy kevés forró vízben.

Menstruációs fájdalmak enyhítésére pedig 2 teáskanál palástfüvet öntsünk le 2 dl forrásban levő vízzel, hagyjuk állni 15 percen keresztül, majd igyuk meg. Az első 1-2 napban 2-3 csészével igyunk meg naponta, és csökkennek panaszaink.

OSZD MEG másokkal is!

egészség egészség megelőzés gyógynövények természetes remediák


Megtekintések száma: 75172





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet