Ez a különleges természetes elixír a test minden betegségére jótékonyan hat!

2018. június 9., szombat




A gyógyszeripar nem véletlen próbál hasonlót szabadalmaztatni!

Több tanulmány leírta, hogy sok betegséggel szemben biztosít védelmet fenntartja a test lúgosságát.

Egyes kutatások szerint még a rák kezelésére is alkalmas, legalábbis megelőzés szintjén biztos hatásos.

Hozzávalók

  • 10 fokhagymagerezd
  • 2 friss citrom kicsavart leve
  • 100 gramm méz
  • 1 tk szódabikarbóna

Így készül:

A megpucolt fokhagymát szeleteljük apró darabokra, majd tegyük rá a citrom levét, a mézet és a szódabikarbónát, ezután jól keverjük össze. Tegyük a masszát egy üvegedénybe, majd álljon így 8-10 napon át a hűtőben.

Alkalmazása

A rák kezelésére étkezés előtt 3 teáskanállal vegyél be naponta 6 hónapig, majd egy hónap szünet után folytasd, amíg a javulás be nem áll.

Cukorbetegség esetén egy teáskanállal vegyél be naponta 4 hónapig. Utána fél évet kihagyhatsz.Hízás ellen havonta egy teáskanállal fogyassz éhgyomorra.

Méregtelenítéshez napi 3 teáskanállal vegyél be egy hónapig. Maximum 3 teáskanállal fogyassz belőle egy nap bármilyen más betegség esetén, és 1 hónap után tarts szünetet.

Tibetiek szerint a csodaszer ezekre jó még:antioxidáns hatása folytán jó a rák, a cukorbetegség, székrekedés, csontritkulás ellen, és segít fenntartani az optimális súlyt.

Több tanulmány leírta, hogy sok betegséggel szemben biztosít védelmet fenntartja a test lúgosságát.10.000-szer erősebb, mint bármilyen kemoterápia- vallják, akik már próbálkoztak ezzel a szerrel természetes antibiotikumokat tartalmaz

OSZD MEG másokkal is!

egészség életmód gyógynövények természetes remediák


Megtekintések száma: 16422





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet