Ez a langyos citromos ital csodát művel a szervezeteddel!

2017. november 22., szerda




Reggel kell elfogyasztani, és 5 elképesztő hatást fogsz észre venni magadon.

A reggeli ébredés után nagyon sokaknak az a legelső dolga, hogy egy jó erős fekete után nyúljon. Azonban van egy másik, sokkal egészségesebb alternatíva, ami komoly egészségügyi hatásokkal jár.

Méghozzá nagyon kedvező változásokkal, melyeket a szervezetedben idéz elő.

A langyos, vagy meleg citromos víz egyszerű, de mégis az egyik legnagyszerűbb dolog, amivel az egészségedért tehetsz.

5 dolog bizonyosan változni fog, és észre is veheted majd magadon, ha minden reggel megiszol egy kis adagot:

Egyrészt rendkívül képes feltuningolni az immunrendszert, vagyis energizál. napok múlva sokkal energikusabb leszel, és ez egyértelműen ehhez lesz köthető, mivel rengeteg a c-vitamin a "koktélban".

A citromban egyébként rengeteg a kálium os, ami a szív és az agy, valamint az idegrendszer normális működéséhez tud hozzájárulni, méghozzá nagymértékben.

Képes eltüntetni a pattanásokat és a ráncokat is. idő kell hozzá, és heteken át kell reggelente folytatni a kúrát, de érdemes, és megdöbbentő végeredménye lesz: tükörsima, egészséges arc. Ez a citrom nagy antioxidáns hatása miatt van.

Emellett a gyomor és bélműködést is befolyásolja, pozitív irányban. Ez a meleg citromos lötty ugyanis beindítja az emésztést már korán reggel!

Sőt, a másik fontos, sokak által kedvelt hatás az a citromnak, hogy csökkenti az éhségérzetet, ezért segíthet a diétában, fogyásban is.

A meleg citromos víz folyamatos fogyasztása által megszűnnek a szervezetünkben fellépő gyulladások, melyek sok betegség okozói lehetnek.

OSZD MEG másokkal is!

egészség életmód gyógynövények természetes remediák népigyógymód


Megtekintések száma: 18480





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet