Ez a lány ÖTÖDJÉRE száll szembe a leukémiával: nem fogja feladni! És te, ennyit megteszel érte?

2018. május 2., szerda
Segítsünk neki, mert igazi túlélő, ahogy ő mondja, "NEM VAGYOK NOKEDLI!"

A betegségem 11 évvel ezelőtt kezdődött. 2007-ben diagnosztizálták nálam először a leukémiát. 13 hetesen, várandósan szembesültem a rettegett kórral. Picikém elvesztésének terhét cipelve csináltam végig a kemoterápiás kezeléseket...

- írja magáról Vitális Anida, aki immáron ötödik alkalommal fut neki betegségének.

Hatalmas túlélő, igazi akaratos küzdőszellem.

El kell ismerni, más már régen feladta volna a helyében már  a második kiújulás alkalmával is...

"Megküzdöttem a kopaszsággal, a rengeteg hányással, kötőhártya gyulladással, hasmenésekkel, állandó izomfájdalmakkal és fejfájással és minden egyéb mellékhatással, amit a kemoterápia okozhat. Gyakran kaptam vért, trombocitát. Mire végeztem a kezelésekkel sok mindent elvesztettem: a munkámat, amit imádtam (leszázalékoltak), a nőiességemet, a leendő anyaságomat és végül a házasságomat." - emlékezik meg bemutatkozó írásában.Most a világhoz és mindenkihez szól ez a bátor lány.

"Az első két betegségem idején nem kértem segítséget, pedig nem volt akkor sem könnyű az anyagi helyzetem. Aztán kénytelen voltam a harmadiknál a nyilvánossághoz fordulni, a negyediknél már elmondhatom, hogy sokak számára voltam ismerős és most ismét kérnem kell. Ennyi idő és ennyi gond és baj után anyagilag teljesen tönkrementünk..."

Élni szeretnék, ez az egyetlen bűnöm. Szeretek élni. Nem vágyok nagy dolgokra, luxusra, egyszerű, kis boldog életre vágyom, és nekem oly kevés kell hozzá... - állítja.

Aki ötödjére is képes szembeszállni azzal a halálos és rettegett kórral, amibe mások első alkalommal is belehalnak, azzal van valami terve Istennek.

Támogassuk út ezen a rögös úton, amit neki szánt, és a fény kísérje végig az úton, melyen elindult, még akkor is, ha a halál völgyében jár, és megpróbálja újra magával ragadni a kaszás. 

Nem fog neki sikerülni, mert ő erősebb a halálnál!

ITT ELOLVASHATOD A TELJES TÖRTÉNETÉT!

Ha tudod, támogasd őt a küzdelemben!

Bank neve:
Raiffeisen Bank Zrt.
Számlatulajdonos neve:
Vitál Anita
Számlaszám:
12042809-00425057-00100006
IBAN:
HU38 1204 2809 0042 50570010 0006
SWIFT/BIC:
UBRTHUHB
Közlemény / megjegyzés:
Vitál Anita közjóléti célra juttatott ajándék TJ

OSZD MEG másokkal is!

hihetetlen rák megható betegségek


Megtekintések száma: 28909

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet