Ez a növény szétbomlasztja a rákos sejteket: Kínában ezer éve használják!

2017. szeptember 3., vasárnap
A modern orvoslás nem akar tudomást venni róla.

Léteznek olyan gyógynövények, melyekkel évtizedek, vagy évszázadok óta hadban áll a gyógyszeripar és a tudomány. Nem azért, mert nem tudják megfejteni a hatékonyságukat.

Hanem éppen azért, mert hatékonyabbak bárminél a Földön.

Alaptétel, hogy ami probléma felmerül, arra a természet - és a teremtő - eleve biztosította a megoldást. Isten a nagy bölcsességében nem csak a betegségeket teremtette meg, hanem azok ellenszerét a növényekben.

Így van egy a rákkal is, melyet egy Kínában már évezredek óta használnak. Egy Weshingtonban elvégzett kutatás igazolja, hogy a artemisin alkalmazásakor a rákos sejteket a növény hatóanyagai egyszerűen szétbomlasztották.

Korábban Kínában az artemisint már malária ellen is sikerrel alkalmazták, mikor még semmilyen más gyógymód nem volt a kórságra.

Nemrég kiderült, hogy az üröm szirmaiból, leveleiből készített kivonat 8 óra alatt szétroncsolta a rákos sejtek háromnegyedét, 16 óra után pedig csak néhánymaradt belőlük.

A kutatás kiindulópontja az volt, hogy a maláriás és rákos sejtek vastartalma megnő, ezért feltételezték, hogy a malária kezelésénél a vastartalmú sejteket roncsoló szer a rák esetében is sikeres lehet. És az orvosoknak igazuk lett. Nem csak a rákos sejtek elleni hatását, de számos más hatást igazolni tudtak.

55 féle rákos sejten tesztelték, ezek között volt, amelyik ellen kevésbé volt hatékony, de sokráktípusnál komoly eredményeket értek el. Ilyennek bizonyult a leukémia, a vastagbélrák, a melanoma, a mellrák, a prosztatarák, az agyi daganatok és a veserák esetén.

Ráadásul úgy biztosított rákbomlasztó hatás, hogy az egészséges szöveteket nem bántotta, és mellékhatásokkal sem járt.

Amit eddig biztosra tudni az, hogy a kezelést vas bevitellel kell kombinálni, és az artemisin vegyületet az étkezésektől külön kell bevenni, mivel a vastartalmú ételek rontják a hatásfokot.

Az orvostudomány most kezdi újra felfedezni magának, de míg egyes gyógyszeripari konszernek félnek tőle, és hallani sem akarnak róla, mások azon szorgoskodnak, hogy valahogyan kezelésként beépíthető legyen az onkológiába.

OSZD MEG másokkal is!

egészség rák rákgyógyszer egészség megelőzés gyógynövények természetes remediák


Megtekintések száma: 74523

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet