Ez a Rothschildek valódi arac: a dinasztia szálai durva helyekre vezetnek

2021. június 10., csütörtök




A Rothschild dinasztia ne evilági származással rendelkezik? Egy megdöbbentő elmélet szerint nem véletlen nevezik magukat tisztavérűeknek.

A Rothschildek nevét talán mindenki ismeri a bolygón. Ők az a szupergazdag dinasztia, mely bekebelezte az egész világot.

Arról van szó, hogy az ő érdekeltségi köreikbe eső cégek uralják közvetett vagy közvetlen módon a világ vagyonának 95%-át.

Már az első világháborút megelőzően is hihetetlenül jó stratégák voltak, remekül házasodtak, mindig egy kicsivel növelve politikai és gazdasági befolyásukat ezáltal.

Már akkor elterjedt a köztudatban, hogy A Rothschildek valójában tisztavérűek.

Vagyis a érvonaluk akárcsak a királyi vérvonalaké, gondosan megválogatott, és tisztán tartott. Különleges. Olyan család voltak, amibe nem lehetett csak úgy beházasodni, és bárki, aki a körön kívül volt, az idegennek számított.

A Rothschildek mesterkéltem foglalták és kaparintották meg a fél világot. Mindezt az emberek tudta nélkül.

Behálózták a társadalom szöveteit. Mind valami kóros tumor.

Sokak szerint nem véletlen, hogy ekkora a befolyásuk, mert valójában felsőbbrendűek az embereknél, mivel a királyi vérvonal valójában idegen, azaz földönkívüli vérvonalat jelent.

Sok más család esetében is felmerült már a földönkívüli eredet, azonban a Rothschildek esetében van rá a legtöbb gyanú.

A gyíkemberek, vagy reptiliánok például egy olyan földönkívüli faj, mely a Földön él, rejtve az emberek elől, miközben egyre nagyobb politikai, hatalmi, és anyagi befolyást szereznek.

A Föld lassú invázióját folytatják, de nem akarják teljesen elfoglalni direkt módon a bolygót.

Nekik elég az, ha a bolygó feletti irányítást átveszik, és rabszolgafajt csinálnak az emberiségből úgy, hogy azt az emberek talán észre sem veszik.

Ehhez a legkézenfekvőbb az Új világrend létrehozása, melynek keretében egy egységes világhatalom gyakorolhat befolyást a világ népessége felett.

Egyesek szerint a Rothschildek tehát nem mások vérvonalát viszik tovább, mint a reptiliánok vérvonalát.

A reptiliánokról ugyanis közismert, hogy kiválóan tudják embernek álcázni magukat.

Ezért nem észlelhetők, és nem tűnik fel senkinek, hogy valójában már réges-régen köztünk járnak.

Hatalmas a befolyásuk egyes szegmensekben, így például a médiában. Időnként a televízióban előfordul, hogy az embernek álcázott reptiliánok szeme láthatóvá válik. Ezt több esetben rögzítette kamera is.

A reptiliánok álcája ugyanis nem tökéletes, és van, hogy láthatóvá válnak.

A Rothschildek tiszta vérvonala tehát nagyon nagy valószínűséggel nmem ember, vagy legalábbis földönkívüli vér csörgedezik bennük ezen elmélet szerint.

Vagy vajon véletlen lenne, hogy a Rothschildek nagy része igen hosszú ideig élt a történelem során?

A királyi családok, és a szupergazdag elit nagy része nem a FÖld őslakosa,d e a Föld őslakosait akarják majd rabszolgasorba hajtani. És globális tervük szép lassan megvalósul.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ufók idegenek összeesküvés reptiliánok rothschildek


Megtekintések száma: 133031





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet