Ez a speciális gépezet az ősi gyógyító erőket ötvözi a modern, nyugati orvostudománnyal!

2017. augusztus 6., vasárnap




A Jáde kőnek Indiában, és a keleti világ több szegletében is nagy hatalmas tulajdonítanak, és gyógyító erőt. Most először ötvözték a nyugati orvosi megoldásokat a keleti bölcselettel egy különleges szerkezet megépítésével.

A Jáde kő mindig is az egyik legtitokzatosabb keleti gyógyító erejű kőnek számított az ottani kultúrában. Nem csak gyönyörű színe, megnyugtató jelenléte tette népszerűvé, hanem a különféle keleti tanítások, melybe valamilyen rejtélyes oknál fogva ivódott be.

Azóta pedig a keleti bölcsességek és régi feljegyzések, védikus dokumentumok számtalanszor említik meg, mint az ismert bajok gyógyítója.

A szép nő bőrfényét a jáde selymes fényéhez hasonlítják, a férfi nemi szervre pedig az erotikus irodalomban gyakran Jáde-rúdként hivatkoztak. A Jáde kő egybeforrt a gyógyítással, és a pozitivitással.

Nemrég létrehoztak egy olyan készüléket, melyre régóta vártak már azok, akik nem vetik ugyan meg a nyugati orvostudományt, és tisztában vannak annak vívmányaival, de nyitottak a keleti bölcseletek, gyógyító erejű varázskövek erejével kapcsolatban.

A szóban forgó Ceragem V3 készülék, ami többféle több féle terápiát egyesít. Ezek közé tartozik a gerincnyújtás, a kiropraktika, a maszszázs, a moxa, a hőterápia, és az akupresszúra.

Először alkottak olyan gépet, mely tényleg nyugati technológiával zaboláz meg egy ősi tudást, egy ősi gyógyító erőt.

A tapasztalatok és beszámolók szerint ráadásul a gép tényleg működik, méghozzá igen hatékonyan.

Ceragem V3 úgy működik, hogy a páciens belefekszik, majd a szerkezet egy különleges módszerrel tapogatja le az illető gerincoszlopát.

Ezt követően a 3D-s mozgás segítségével igyekszik pontosan visszaalakítani az akár oldalirányú, akár csavarodásos elváltozásokat a gerincben.

A kezelő fejen látszik legjobban, hogy valóban a keleti tanok alapján készülhetett a gép, ugyanis a kezelőfej tiszta, 40-60 Celsius fokra melegített Jáde kőből áll.

A különleges fej A-típusú infravörös hőt juttat be mélyen a szöveti részekbe, ezáltal intenzívebbé téve a keringést. Ahol javul a keringés, ott javul a test.

A Jáde kőből kialakított görgő a gerincoszlop két oldalán található meridiánok, akupresszúrás pontjait stimulálva halad végig. Akik eddig használták a gépet, pár nap után észrevehető komoly javulásról számoltak be.

A szerkezet képes lehet beindítani a szervezetünk öngyógyító folyamatait, így lényegében ugyan saját szervezetünk gyógyít meg minket, de ez a különleges eszköz indítja el a szükséges folyamatokat.

Hogy ilyen, és ehhez hasonló készülékek megjelennek-e majd a jövőben, az még majd idővel eldől, de a rendkívül pozitív fogadtatás, és a mérhető, jelentősen javuló hatásai mindenesetre előrevetítenek egy olyan orvostudományos forradalmat, mely a keleti tanokra alapuló modern tudományos eszközök elterjedését foglalja magában.

tudomány ezotéria egészség orvostudomány


Megtekintések száma: 334006





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet