Ez a szupergyógyszerként használható gyógynövény olyan közel visz az örök fiatalság forrásához, amennyire csak juthatsz!

2017. június 28., szerda




Létezik egy növény, mely örökre megfiatalíthat. És már a modern orvoslás is kutatja.

Ma már tudjuk, hogy az emberi szervezetben az öregedést rengeteg, egymástól látszólag különálló, a háttérben mégis szorosan összefüggő dolog befolyásolja.

Ilyenek az emberi génekben található telomérek rövidüléseinek ciklusai, az étrend, a szellemi fittség, a sejtjeink állapota, vagy épp a hormonok.

Az elmúlt években egyre több kutatás mutatta ki, hogy a hormonoknak is különösen fontos szerepük van az emberi öregedés folyamatában. Gyakorlatilag ugyanis mindenre kihatnak a testeden belül.

Például a kortizol nevű hormon sokszor akkor szabadul fel a szervezetünkben, ha stresszhatás ér minket. Ezáltal hormonális egyensúlyzavar következik be.

Az Ashwagandha gyökér ebben is különleges, ugyanis képes feloldani a szervezetben lévő stresszhormonokat, és sokak szerint fiatalító hatása van, melyet napjainkban már több kutatás is igazolt.

Az Ashwagandha az ajurvédikus orvoslásban előszeretettel is előszeretettel használt gyógynövény, sőt, az indiaiak ismerték legelőször a kedvező hatásait.

Igen kedvelt volt, és ez talán az idegrendszerre gyakorolt nyugtató hatása miatt lehetséges.

Mivel természetes adaptogén található benne, ezért a nyugati orvoslás napjainkban szemet vetett rá, és alaposan vizsgálni kezdték, mivel sokak szerint hormonális és egyéb más szempontból közelebb viheti az embert az örök fiatalság forrásához is.

Gyakorlatilag egy olyan természetes eredetű életelixír, mely képes a szervezeted megfiatalítani, és megszabadítani az összes stressztől.

Egy, a közelmúltban készült tanulmány kimutatta rendkívüli immunerősítő hatását. Ennek kapcsán azt a különös megfigyelést tették, hogy mérhetően megnövekedett a T-sejtek, valamint a természetes ölősejtek száma. Ez azért nagyon fontos, mert e két sejtnek kiemelkedő szerep jut a betegségek elleni küzdelemben, így a rákos és mutálódott sejtek elleni harcban is.

A kognitív képesség javításában jelenleg ez az elsődleges természetes forrás, mely bizonyítottan hatékony, és nagyon jó eredményeket lehet vele elérni.

Ezt ma már az ajurvédikus orvoslás mellett a nyugati orvoslás is elismeri.

A stressz mértékének lecsökkentés lehet a hosszú élet titka az ősi legendák és orvoslás szerint, amiben valljuk meg őszintén, lehet valami.

Sőt, ma már statisztikák is mutatják, hogy azok a nemzetek és népcsoportok élnek a legtovább, ahol az élet nyugodt, az emberek pedig boldogok. Ha viszont sok a stresszhormon a szervezetükben, akkor ez nem valósulhat meg, és rövidebb átlagos élettartammal jár.

A stresszoldó képességét laboratóriumi kísérletekben konkrétan is tesztelték.

A gyógynövény legalább olyan jól (vagy jobban) teljesített a tanulmányok során, mint a szorongás elleni gyógyszerek. A javasolt dózis 300-500mg, naponta egyszer vagy kétszer attól függően, hogy mennyire van szükség. Az egyik vizsgálatban a résztvevők javuló jólétről, pihentetőbb alvásról és kisebb stressz-érzetről számoltak be.

Ha valaha tehát igazán közel szeretnél kerülni az örök fiatalsághoz, akkor ennek a gyökérnek a fogyasztása vihet téged ehhez a legközelebb!

OSZD MEG másokkal is!

egészség egészség megelőzés alternatív gyógyászat természetes gyógymódok gyógynövények


Megtekintések száma: 90203





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet