EZ a teljes igazság a rákról: nem akarják, hogy tudjuk! Valójában ott él bennünk, és nem is egy betegség!

2017. szeptember 25., hétfő




A TELJES igazság a rákról…

Azt már megszokhattuk, hogy az egészségügy nem mond el dolgokat. Vannak olyan egyetemes igazságok, melyeket az orvosok igen, de a betegek nem tudhatnak.

A hippokratészi esküt be nem tartó orvosok többsége szerint a rák nem gyógyítható, holott még az ő berkeiben is mindenki nagyon jól tudja, hogy ez nem így van.

Embert küldtünk a Holdra, az ég szerelmére, és atomokat vagyunk képesek szétszedni és módosítani, genetikailag növényeket módosítani.

Vajon a rák fejben dől el?

És még azt mondja valaki, hogy a egy betegséget nem vagyunk képesek gyógyítani?

Nos, a teljes igazság a rákról borzalmasabb, mint bárki gondolná. Azzal kell talán kezdeni, hogy a rák valójában nem is egy betegség. Igen, jól olvastad. A rák NEM betegség. A rák valójában egy tünet.

Mint ahogyan Dr. Lenkei Gábor orvos is több interjúban elmondta, hogy a ráknak egyetlen, lelki oka van, úgy egyre több neves orvos osztja ugyanezt a véleményt. A rák ugyanis mindenkiben jelen van. A hibás sejtműködés nap mint nap megtörténik veled, velem, velünk.

Úgy bizony! Rákos sejtek millió burjánzanak MOST IS benned! De hogy miért nem vagy beteg? Mert a te szervezeted kijavítja ezeket a hibákat és a rákos sejtek fogják magukat, és elpusztulnak.

A beteg emberekben azonban ez az egyensúly felborul, és ezen sejtek elkezdenek korlátlanul szaporodni. Ekkor alakul ki a rák, mint egyfajta az orvostudomány számára diagnosztizálható kórkép.

A rák szinte minden esteben valamilyen lelki törés után jelenik meg az embereknél. Elvesztett munkahely, rokon, barát, depressziós időszak.

Ha a lélek nem boldog, a test sincs egyensúlyban.

Már több kutatás bebizonyította, hogy a lélek állapota képes fizikailag megnyilvánulni a testen. Sőt, egy új kutatás szerint a depresszió egyes fajtái a RÁK előjelei lehetnek.

Mások ennél tovább mennek, és azt mondják, hogy maga a depresszió igen is előidézheti a rákot az említett egyensúly felborításával.

Ilyenkor a depresszió során elkezdi az ember belülről emészteni magát, és ez fizikálisan is megnyilvánul kontrollálatlanul szaporodó sejtek formájában, amit a tudomány ráknak nevez.

A depresszió ugyanis ténylegesen képes megbetegedéseket okozni, ez ma már nyilvánvaló, és tudományosan igazolt tény. A nagy kérdés azonban az ok-okozati összefüggések kapcsán még nem teljesen tisztázott.

Ha a szív megszakad, a testnek is vége?

Erről azonban nem beszél az orvostudomány. Az viszont olyan értelemben igaz, hogy bár a rákot fizikai értelemben lehetne gyógyítani, az OKOKAT tényleg nem képesek sok esetben az orvosok.

Pont azért nem képesek, amiért a rák egyes esetekben magától gyógyul meg.

Valakinél ugyanis ezen lelki okok maguktól megszűnnek, ilyenkor láthatunk GYÓGYSZEREK és KEMOTERÁPIA NÉLKÜLI csodálatos spontán gyógyulásokat.

Akiknek azonban a lelki tüneteit nem sikerül kezelni és megszüntetni, azoknál a rák egy-egy sikeres kezelést követően újra kiújul, és minden eddiginél erősebb pusztításba kezd.

Az igazság a rákról tehát az, hogy sokkal inkább a lelki dolgokban keresendő a megoldás, azonban ezt nem, vagy nehezen ismeri el a modern orvoslás.

OSZD MEG másokkal is!

hihetetlen egészség rák rákgyógyszer feltáró gyógyszeripar


Megtekintések száma: 92789





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet