Ez a teljes igazság az ENSZ-ről, amit kevesen akarnak hallani! - VIDEÓ

2018. november 29., csütörtök




A politikai érdekek háttérbe szorították az emberi jogokat és az egyenlőséget. Az ENSZ tagjainak nagy része nem szabad ország, és napjaink legsúlyosabb bűntetteinek elkövetői.

1945-ben, a második világháborút követően, azok a nemzetek, amelyek győzelmet arattak a fasizmus felett, létrehozták az ENSZ-et, hogy soha többé ne történhessenek meg ilyen mértékű katasztrófák.

Az ENSZ Alapokmánya az emberi jogok megerősítésére szólított fel, egyenlő jogokat biztosítva valamennyi férfinek, nőnek és nemzetnek.

De az évek folyamán számos új állam csatlakozott az ENSZ-hez. És ezek közül csak kevésben van demokrácia. A politikai érdekek háttérbe szorították az emberi jogokat és az egyenlőséget.

Az ENSZ-nek 193 tagállama van. Ezeknek kicsivel kevesebb, mint a fele szabad ország. Sokan közülük napjaink legsúlyosabb bűntetteinek elkövetői.

Az ENSZ tehát valójában egyáltalán nem az, aminek látszik. Sőt, ma már a feladatával is szöges ellentétben álló ideológiákat képvisel.

Az ENSZ-ben van egy olyan nagyerejű szavazótömb - főleg az antidemokratikus tagokból tömörülve - mely gyakorlatilag bármilyen határozatot vagy törvény képes lenne keresztülvinni az ENSZ szervezetén át.

Ők azok, akik nem engednek semmilyen, az elnyomó rendszerek elleni fellépést, mivel maguk is elnyomó rendszerek.

Az ENSZ nem képes és nem is akar - sokak szerint nem is tud - fellépni azokkal az országokkal szemben (több mint 80 tagország van ilyen) ahol földbe tiporják az emberi jogokat, éheztetik a lakosságot, vagy kínozzák az állampolgáraikat.

Ez a remek, alig 5 perces feltáró videó az ENSZ borzalmas működése mellett rátér arra is, hogy hogyan pécézték ki Izraelt ezek az antidemokratikus tagállamok, és támadják folyamatosan, holott ott minden ember egyenlő jogokat élvez, és érvényesülnek a polgári szabadságjogok.

Olyan tagországok élnek folyamatos kritikával feléjük, mint Szaúd-Arábia, Algéria, Kongó, Venezuela, vagy Kuba...

OSZD MEG másokkal is!

politika ensz játszmák színfalak mögött


Megtekintések száma: 34750





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet