EZ a titkos tervezet felel a Föld kihalásáért! Módszeres pusztítás folyik?

2017. november 3., péntek




Háttérhatalmi erők tevékenysége gyorsítja a bolygó élővilágának, és az emberi faj infrastruktúrájának felszámolását… Az Agenda 21 megvalósítási fázisba lépett?

Lehetséges, hogy a világban zajló világromboló folyamatok nem az emberi gyarlóság művei, hanem irányítva vannak.

Vagyis arról van szó, hogy egy titkos tervezet keretében a világ háttérhatalmai megpróbálják ellehetetleníteni a Földön az életet.

De miért tennék? Mi ennek az értelme?

Nos, a háttérhatalmak agendája, az Agenda 21 azt mondja ki, hogy az emberi populációt legalább 94%-kal redukálni, azaz csökkenteni kell.

A Georgia-emlékmű kőtábláira is rá van vésve, hogy a Föld optimális népessége néhány száz milliónál nem lehet nagyobb.

Az Agenda 21 során a Föld népességé tehát drasztikusan csökkenteni kell különféle módszerekkel. A cél az, hogy 2030-ig ez megtörténjen.

Különféle háborúkat kell szítani, globális élelmiszer válságot kell generálni, és az egészségügy színvonalát olyan alacsonyan kell tartani, hogy világszerte rengetegen essenek annak áldozatául.

Mindemellett az élelmiszereken keresztül folyamatosan mérgezni kell az embereket, hogy a szaporodási ráta is drasztikusan visszaessen.

A világhatalmi elitnek ugyanis nincs szüksége új emberekre.

Kiválasztottakra van szüksége, és arra, hogy akik túlélik az Agenda 21-et, azok zombi módjára dolgozzanak egy kollektív tudat alatt az egységes világállam fennmaradásáért.

Ehhez az egész bolygót meg kell mérgezni, és ki kell pusztítani mindent, ami él.

Így az új világhatalmi erők a régi világ romjain tudnak majd egy totalitárius világállamot létrehozni, ahol az egyén már nincs többé.

Egyesek szerint éppen ezért az oltásokban is rengeteg különféle gyengített vírus és méreganyag található. Mások szerint a világ egy maroknyi csoportja, a kiválasztottak egyfajta védettséget élveznek azzal szemben, amit megpróbálnak módszeresen az oltásokon keresztül minden emberbe bejuttatni.

Ha ez így van, akkor egy biológiailag és genetikai úton kitenyésztett vírus vagy kórokozó fog végezni 13 éven belül az emberi faj 94%-val.

Egyre több helyen vezetik be a kötelező oltásokat, még ott is, ahol korábban legalább vallási meggyőződésre hivatkozva megvolt a kibúvó. Mindez nem lehet véletlen.

Ahogyan az sem véletlen, hogy Afrikában is különféle oltások által sterilizálják a lakosságot.

Egyértelmű, hogy hamarosan végső szakaszéba lép az Agenda 21, vagy ár abban is van.

AZ erdők felégetése, és a klasszikus családmodell eltörlése már zajlik, akárcsak az egyén öntudatának teljes kimosása az emberek agyából…

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés tömeges kihalás földünk világvége végidők környezet


Megtekintések száma: 25612





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet