EZ a valódi 51-es körzet: hátborzongató rejtély húzódik meg a jég birodalma alatt?

2023. július 5., szerda




Corey Goode felfedte a Jégféreg projekt minden részletét!

Mindenki az Antarktiszról beszél, és információid szerint egy egész sornyi érdekes felfedezést tettek ott, amikről időközben egyre többet tudtál meg. Kérlek mondd el nekünk, hogy mi újdonság van az egész Antarktisz-sztorival kapcsolatban, amiről még nem beszéltünk itt a műsorban?

Corey: Nos, az általam kapott legújabb információk között olyan információk szerepelnek, amik egy kissé idegessé teszik majd a katonai-ipari komplexum bizonyos részeit.

Kiderült, hogy az 1950-es években volt egy Project Ice Worm ("Jégfurat , vagy Jégféreg Projekt") nevű program, ami alapjában véve arról szólt, hogy kilövősilókat építettek a jégtakaróba. Konkrét videofelvételünk is van az egyik ilyen fúrásról, amely Grönlandon zajlott.

Amiért ez fontos az az, hogy ezt a metódust használták arra, hogy szerte az Antarktiszon jég alatti bázisokat hozzanak létre. Mini bázisokat hoztak létre, de sokkal nagyobbakat is, amelyekből aztán kutatás-fejlesztésre szolgáló bázisok lettek. Ezekben a kutatás-fejlesztésre szolgáló bázisokban olyan vállalatok, mint pl a Lockheed Martin, azoknak a technológiáknak a mérnöki visszafejtését végezték, amelyeket a jég alatt találtak meg. Ugyanilyen módon építettek meg a Holdon és a Marson lévő bázisok közül néhányat – nagyon hasonló módon.

Szóval azt mondod, hogy a Lockheed Martin-nak és más csoportoknak bázisaik vannak az Antarktiszon, és ezek a bázisok sokkal kiterjedtebbek annál, mint amit hittünk róluk, illetve amit elhitettek veled a korábbi találkozók alkalmával?

Így van. Azért fontos erről nyilvánosan is beszélni, mert az Antarktisszal kapcsolatban azt hiszem 1959-ben aláírtak egy megállapodást.

Ebben a megállapodásban megállapításra került, hogy azon a kontinensen nem fognak háborús fegyvereket használni illetve fejleszteni. Az a terület csak békés célokra lesz használva.

Igen, és azt hiszem éppen 1959-ben volt a Nemzetközi Geofizikai év is, vagy legalábbis e körül kodifikálták mindezt.

Így van.

És ugyancsak ekkor térképezték fel, hogy hogyan néz ki az Antarktisz a jég alatt és rájöttek, hogy egy szárazföldi kontinens található alatta.

Aminek a mérete kétszer akkora, mint az Egyesült Államok területe.

Így van. Szóval, hogyha fegyverrendszereket fejlesztenek ott, ami ugye ellentétes egy 50 éve hatályban lévő egyezménnyel, akkor az nyilvánosságra kerülése esetén hogyan fogja befolyásolni az emberek vélekedését ezekről a védelmi cégekről?

A legfélelmetesebb dolog ezzel kapcsolatban, hogy ha ez az információ nyilvánosságra kerül, a Szövetség néhány csoportjának minden oka meglesz rá, hogy egy teljes blokádot állítson fel – a helyzet hasonló lesz, mint a kubai rakétaválság idején volt – blokád alá veszik az Antarktisz egy bizonyos területét és kényszeríteni fogják ezeket a csoportokat, hogy mutassák meg, mit folyik ezeken a kutatás-fejlesztésre szolgáló bázisokon. A másik érdekes információ ezzel kapcsolatban, hogy erre a területre úgy hivatkoznak, hogy az részét képezi egy „antarktiszi 51-es körzetnek”. Ugyancsak van egy hatalmas egykori náci bázis, amit átkerült a katonai-ipari komplexumhoz, vagy mondjuk inkább úgy, hogy az árnyékkormányzathoz. És ezt az egykori náci bázist a titkos űrprogramok bejáratnak használták. Ez most az árnyékkormányzat egyik hatalmas űrkikötője. Arra használják, hogy egyfolytában ki-be repülgessenek a légkörbe. És e hajók közül sok ilyen űrállomásokon teljesít szolgálatot vagy azokon túl repülgetnek.

Egy korábbi epizódban fejtegettük már ezt, de most szeretném újra megkérdezni. Mi a taktikai vagy stratégiai jelentősége annak, hogy van egy nagy űrkikötő az Antarktiszon? Úgy tűnik, hogy ez egy eléggé kényelmetlen hely az utazgatáshoz.

Nos, igen, de a légkörből érkező elektromágnesesség és a gravitációs mezők sokkal kedvezőbbek, még annak ellenére is, hogy ők antigravitációs hajókat használnak. Sok esetben, amikor fellőnek egy rakétát, bizonyos okok miatt az egyenlítő közelében lövik fel őket. Ha egy rakás titkosított hajóval akarsz ki-be repülgetni rendszeres jelleggel – mint pl az 51-es körzetben, Nevadában vagy Arizonában – akkor ahhoz olyan helyet akarsz, amely felett teljes ellenőrzést gyakorolhatsz és távol esik a kíváncsiskodó szemektől.

Amikor a Föld elektromágneses mezejét említetted, mi olyan van a Déli Sark kapcsán, ami kedvezőbbé teszi a helyet a felbocsátáshoz?

Azt hiszem, a Van Allen-öv kisebb hatást gyakorol arra területre.

Volt egy nagyon érdekes epizód az Ősi Idegenek sorozatban, amelyben Linda Moulton Howe – akinek ugyancsak műsora van itt a Gaia TV-n – egy nagyon érdekes bennfentes tanúvallomást, egy pilóta vallomását mutatta be, aki egy tiltott terület felett repült el az Antarktisz felett és eközben egy gigantikus lyukat látott a jégben. Azt mondta, hogy azon a lyukon keresztül űrhajók jöttek-mentek. Mit hallottál ezzel kapcsolatban?

Azt mondták nekem, hogy ez a körzet nagyon közel esik ehhez az űrkikötőhöz. Úgyhogy igen, ez egy NAGYON jelentős dolog, de ugyanakkor az is jelentős, hogy egyáltalán miért láthatta ezt... merthogy ez tiltott légtér volt. Átrepült felette, mert vészhelyzet volt, és fel kellett venniük – már nem emlékszem pontosan hány – tudóst, aki kb 2 hétre eltűntek. És nem tűnsz el csak úgy két hétre az Antarktiszon és nem éled túl az egészet, ha nincs menedéked és ellátásod. A tudósoknak - akiket felvettek - nyilvánvalóan azt mondták, hogy ne beszéljenek senkivel sem. Az egész visszafelé úton nem szóltak egy szót sem.

A nemrégiben tett helyzetjelentéseidben említettél valamit a gázokkal kapcsolatban és hogy miért vannak ott ezek a lyukak. Tudnál erről beszélni egy kicsit? Miért van lyuk a jégben és milyen szerepet játszik ez a jelenleg zajló ásatások kapcsán?

Rendben. Nem csak egy ilyen lyuk van, több is van belőlük és ezek természetes képződmények. Többnyire természetes úton jöttek létre. Ezek geotermikus nyílások. Úgy tűnik, hogy a jég alatt a kontinens melegszik. Nagyon sok geotermikus tevékenység zajlik, amely azt okozza, hogy a jég alatti tavak jelentősen felmelegszenek és magát a selfjeget is felmelegíti. Emiatt pedig a jég elkezd gyorsabb ütemben megolvadni. Szóval ez egy geotermikus nyílás, ami ki lett szélesítve azon szándékuknál fogva, hogy ki- és berepülhessenek rajta, továbbá arra is használják, hogy kivezessék az ásatások során keletkezett hőt. Annyi hőt akartak kivezetni, amennyit csak tudtak, mert az destabilizálta azokat a jégbarlangokat, amiket létrehoztak. Meg kell értenünk, hogy a jég kb 30 centit mozdul el naponta és ők állandó helyen voltak a jég alatt. Szóval nem csak mondjuk ebbe az irányba ástak, hanem folyamatosan ásniuk kellett az ellentétes irányba is, ahogy a jégáramlás zajlott. Ez keveredik a termikus összetevőkkel, mert az ásatásokhoz különböző típusú gőznyomást használnak és amikor ez megolvasztja a havat, jég alatti folyókat hoz létre, ami tovább "olajozza" ezt a selfjeget. Szóval jelentős dolgokat okozhat. Ha tovább folytatják ezt, és a selfjég letörik és beesik a vízbe, az cunamikat és más nyilvánvaló problémákat okozhat.

Érdekes, hogy januárban hirtelenjében olyan hírek jelentek meg a főáramlatú médiában, hogy az Antarktiszon lévő néhány főbb bázisról az összes embert evakuálták. Az történt, hogy volt egy nagy repedés és attól féltek, hogy ez letörhet és belezuhanhat a tengerbe.

Igen, az egész selfjég latyakossá válik a talpuk alatt. A hőmérséklet egy fokot emelkedett... Nem emlékszem, hogy mekkora időperiódus során emelkedett egy fokot, de az óceán illetve a selfjég esetében egy fok nagyon jelentősnek számít. Egy fok hatalmas különbséget jelenthet a jégolvadás mértékében.

Ez ismerősnek tűnik számomra, mert vannak más adataink is, amelyek megerősítik ezt. Az egyik ilyen összevetés a világon tapasztalható vulkanikus tevékenységet térképezi fel 1875 és 1993 között és ezen időszak alatt 500%-os növekedés volt tapasztalható. Szóval ez okozza ezt?

Igen, és az én információim szerint, a jelenleg a Naprendszerünkben zajló energetikai változások okozzák a bolygónkon tapasztalható felmelegedést, tovább más bolygók felmelegedését is.

Korábban beszélgettünk arról, hogy Pete Peterson azt mondta, hogy volt egy anyahajó ott, ami az ő információi alapján 48 km széles és hosszúkás, ovális alakja van. Te pedig azt mondtad, hogy három ilyen hajó is van ott. Mik a legújabb információk erről?

A legújabb információ az, hogy azt akarják tőlem, hogy tisztázzam az ezzel kapcsolatos helyzetet. Tehát volt egy 4,8 km széles, ovális alakú hajó, és volt még két kisebb, amely azt hiszem légi támogatásként szolgálhatott egy olyan flottában, amely megmenekült a támadásban és azt követően Holdról jött le ide.

Tehát fontosnak tartották tisztázni mindenki számára, hogy ez nem egy 48 km átmérőjű hajó, hanem csak kb 4,8 km átmérőjű?

Így van, igen. Úgy gondolták, hogy ezt el kell mondani, hogy tisztázzuk a helyzetet.

Oké. De ez még így is egy abszolút látványosan nagy objektum.

Abszolút. És a legnagyobb hajóban egy rakásnyi lényt találtak sztázisos állapotban, és ők azok az eredeti lények, azt hiszem a Marsról, akik lejöttek ide - az eredeti pre-adamiták. A legtöbbjük, akikkel dolgunk van a nagy katasztrófa óta, valamiféle hibridizált pre-adamita, akik megmenekültek. Nyilvánvaló, hogy a pre-adamita csoport, még mielőtt át kellett volna költözniük ide, már részt vett ezekben a genetikai kísérletekben, azon megállapodások alapján, amelyeket ezekkel a más csoportokkal kötöttek. 22 különböző genetikai program zajlik jelenleg.

Oh, tehát a pre-adamiták is a genetikai gazdálkodó fajok közé tartoztak?

Így van. Részt vettek ebben, de úgy tűnik, hogy nem jöttek ki jól más csoportokkal. Harciasak voltak. Először lőttek és csak azután kérdeztek.

Az Antarktisszal kapcsolatban eszembe jutott egy érdekes dolog. Bennfentesem, Daniel mondta el nekem, hogy van ott a Földnek egy ősi, természetes csillagkapuja. Évekkel ezelőtt mondta ezt nekem....

Éppen most akartam rátérni erre.

... és hogy ez az Antarktiszon van.

Igen.

Mondtál nekem nemrégiben valamit kamerán kívül, amitől egyszerűen eldobtam az agyam, mert olyan mértékű volt az egyezőség. El tudnád ezt mondani?

Az Ősi Építő Faj technológiáinak egyik legfontosabb aspektusa az volt, hogy megpróbálták irányításuk alatt tartani azt a nagyon erőteljes Szuperkaput, ami az Antarktiszon található. Ezt az Ősi Építő Faj építette.

Bocsánat. Hadd vágjak közbe egy kicsit. Mi a különbség egy Szuperkapu és egy csillagkapu között? Soha sem említetted még a "Szuperkapu" kifejezést.

A Szuperkapunak megvan az a képessége, hogy azon keresztül a kozmikus hálózat egyik végpontjából egy másik végpontjába utazhatsz, mindegy, hogy milyen messze helyezkednek el egymástól ezek a végpontok – elutazhatsz bárhová a galaxisunkban, vagy helyi galaxisokba.

Így van. Daniel pontosan ugyanígy írta le ezt.

Na most, ha a bolygónkon található többi csomóponton keresztül akarsz utazni, akkor ahhoz, hogy egy nagyon távoli helyre megérkezhess, többször is ugranod kell.

Szóval magyarán szólva át kell szállnod? Meg kell állnod az egyik helyen, ki kell lépjél a kapun, el kell menned egy másik helyre és aztán még egy másikra?

Várnod kell, hogy az elektromágnesesség megfelelően illeszkedjen a különböző bolygók között... ahogy a bolygók forognak és fordulnak a helyi csillagrendszerükön belül, a bolygók elektromágnesesen kapcsolódnak a csillagukhoz. Emellett a csillagok és a mi csillagunk is elektromágnesesen kapcsolódnak egymáshoz a kozmikus hálózaton keresztül. És ez úgymond elektromágneses csőként szolgál az anyag számára ahhoz, hogy azon keresztül eljuthasson "A" pontból "B" pontba.

Képesek arra, hogy amikor ezeket az átszállásokat végzik, előrehaladjanak az időben is? Megvan az a képességük, hogy felgyorsítsák az időt, vagy ilyen kis „üdülőhelyeket” kell kiépíteniük, ahol várakozhatnak, míg a következő kapu kinyílik?

Várniuk kell és el kell ütniük valamivel az időt.

Milyen sokáig tarthat ez a várakozás?

Attól függ, hogy hová utaznak és hogy az mennyi ideig fog tartani – olyan ez mint egy nagy óra – várnod kell, míg az összes mechanizmus megfelelően illeszkedik.

Azt mondod, hogy ez a várakozás a mi időnk szerint akár hosszú éveket is igénybe vehet?

Biztos vagyok benne, hogy ennél azért jobban megtervezik ezt. Igen, megvan a matematikájuk ahhoz, hogy nagyon jól kiszámolják az összes olyan helyszínt, ahová menni akarnak.

Szóval azt állítod, hogy a Szuperkapu viszont nem így működik. A Szuperkapu oda, és akkor visz téged, ahová és amikor csak akarod.

Így van. Ez nagyon hasonlít a Csillagkapu: Atlantisz vagy a Csillagkapu SG-1 sorozatokban látottakhoz. Egy Ősi Építő Faj kiépít egy csillagkapukból álló hálózatot, ami nagyon erős és nagyon megbízható. Bekapcsolják és bármikor használni tudják. Nem kell számítások miatt várakoznod.

Mi a helyzet azzal a gyűrű-formával, amit a Csillagkapu sorozatban látunk? Kinézetükben mennyire hasonlítanak ehhez?

Egyáltalán nem úgy néz ki, mint a sorozatban. Nem. Általában egy szoba közepén vagy és a szoba közepe van nyitva.

Először is, hogy érted azt, hogy "szoba"? Ez egy beltéri szerkezet?

Nos, általánosságban véve ez csak egy kapu. Nem valamiféle nyílás, amin keresztülsétálsz. Általában legalább három különböző pont van nyitva, amelyek a szoba külső szélén vannak. A szobának egy üres részén megnyílik egy vortex, ami egy háromdimenziós labda, és úgy néz ki, mintha egy délibáb lenne. Ahogy az emberek minden irányból belesétálnak ebbe, úgy néznek ki, mintha egy lejtőn mennének lefelé. Lemennek. Ugyanez a helyzet ezzel a Szuperkapuval is. Az egyik dolog, amit nem említettem még ezzel kapcsolatban, hogy a betáplált energia mennyiségétől és típusától függően, valamint hogy milyen rezgést használnak, ezeket a kapukat időutazásra is tudják használni.

Tehát a szoba, amiről beszélsz, olyan, mintha az Ősi Építő Faj földalatti létesítménye lenne?

Igen.

Le tudnád írni, hogy mekkora ez a szoba? Csak ez a három impulzusadó van ott és te csak bemész középre vagy ez része egy nagyobb létesítménynek?

Én saját szememmel nem láttam ezt, de a legtöbbet az Ősi Építő Faj technológiái közül hatalmas termekbe építettek, hatalmas csarnokokkal és ajtókkal, úgyhogy ezek nem kisméretű lények voltak.

A Szuperkapuk és az Ősi Építő Faj kapcsán nekem úgy tűnik, hogyha a saját galaxisunkon kívül is lehet utazni ezeken a kapukon keresztül, akkor nem csak egy Ősi Építő Faj létezhetett. Lehet, hogy létezett valamiféle szélesebb körű törekvés is arra, hogy ezt tegyék. Mit tudsz erről?

Az általam kapott információk többségében az szerepelt, hogy ezt a csillagkapu rendszert ebben a helyi csillagklaszterben – 50-52 csillag között – hozták létre. Elmehettek más helyekre is... Nagyon sok idejük volt feltérképezni a galaxist és csillagkapu állomásokat létesíteni ott, ahol csak akartak. Az ősi időkben nagyon jól együttműködhettek más fajokkal.

Daniel elmondta nekem, hogy az Ősi Épít Faj által épített eredeti kapukon nem vihettél át semmilyen fémet vagy fegyvert, nem vihettél át semmi olyasmit, ami nem organikus. Kíváncsi vagyok, hogy hallottál-e erről.

Volt néhány problémájuk. Problémájuk volt a kalibrálással, és eltartott egy ideig, amíg megoldották ezt. A kapukat valamilyen módon kalibrálni kellett. Az idő-térben voltak és volt valamiféle hálózat, amin keresztül kommunikáltak egymással és aztán rájöttek, hogy hogyan csinálják ezt. Végül sikerült elérniük, hogy bármit át tudtak vinni a kapun „A” pontból „B” pontba. A legnagyobb problémájuk az volt, amikor a saját technológiáikkal hoztak létre saját kapukat. Kezdetben csak ellátmányt tudtunk küldeni egyik helyről a másikra, majd aztán pedig egy hajót, mert szerves anyagot nem tudtak sértetlenül átjuttatni „A” pontból „B” pontba.

Amikor azt mondod, hogy saját csillagkapukat hoztak létre, akkor azt kikre érted?

A titkos űrprogramok előfutáraira az 1950-es, 1960-as években, amikor megpróbáltak rájönni, hogy hogyan lehet portálokon keresztül utazni azzal a technológiával, amelyet földönkívüliektől fejtettek vissza.

Daniel azt is elmondta ezekkel a Szuperkapukkal kapcsolatban, hogy az 1970-es években végzett elemzések vezettek el az internetes IP protokollok kifejlesztéséhez. Mert láthatóan minden kapunak volt egy numerikus címe, hasonlóan a mai internethez. Kíváncsi vagyok, mit gondolsz erről.

Igen. Nem tudom, hogy az ARPANET fejlesztette-e ki a Szuperkapuk által használt metódust lemásolva a TCP/IP protokollokat, vagy hogy egyáltalán tudtak-e erről, de nagyon hasonlóan működnek. Még alhálózati maszk is van bizonyos kapurendszereknél. Nagyon hasonlóan működik.

Oké. Térjünk vissza a pre-adamitákhoz. Azt mondod, hogy kényszerleszállást hajtottak végre az Antarktiszon, ami akkoriban még nem egy gleccserhez hasonlított. Mi volt a stratégiai jelentősége annak, hogy hozzáférhettek a Szuperkapuhoz? Volt-e a civilizációjuknak fennmaradó része, amely meglátogathatta őket ezen keresztül vagy megpróbáltak-e más civilizációkat meglátogatni? Mi volt a céljuk?

Nem igazán tudom, hogy mit csináltak... Irányításuk alá akarták vonni a kaput, de nem az egész fajuk esett csapdába itt. Eredetileg, amikor elmenekültek a felrobbant bolygóról és később, amikor a Mars lakhatatlanná vált a további harcok következtében... egy nagy csoportjuk továbbment a Naprendszer külsőbb területeire és még annál is távolabb, egy másik csoportjuk pedig a Holdra és a Földre jött.

Á! Szóval amikor ez a kapu az irányításuk alá került, képesek voltak kapcsolatot létesíteni a menekültjeikkel?

Ennek lenne értelme.

Jelenleg kinek az irányítása alatt áll ez a kapu?

Ugyanaz az árnyékkormányzat irányítja, aki azt a bizonyos űrkikötőt és az antarktiszi 51-es körzetet is irányítása alatt tartja. Ez ugyanaz a csoport. Irányítása alatt tartja és megpróbál rájönni, hogy mihez kezdjen ezzel. Nagyon sok mindent találtak. Nyilvánvalóan megtanulták visszafejteni a technológiát, kiszerelték azt és hozzáadták a már létező űrflottájuk technológiáihoz.

Egy korábbi helyzetjelentésedben említetted, hogy Kaaree és mások elvittek téged valamiféle könyvtárba az Antarktiszon. Tanúja voltál annak, hogy tekercseket hoztak el ebből a könyvtárból, de akkor még nem tudtad, hogy ennek mi volt az oka. Van-e azóta bármilyen információd erről?

Nos, Sigmund szerint iratokat kerestek, lényegében azt hiszem többgenerációs vérvonalakról készített listákat, amelyek nagyon-nagyon hosszú időre nyúlnak vissza... Ez egy történelmi dokumentum még a bolygójuk felrobbanása előtti időkből. Ami érdekes ezzel kapcsolatban, hogy a társadalmukban minden a vérvonalaktól függött – attól, hogy hol helyezkedsz el a hierarchiában. Az egész jogalkalmazásuk azon alapult, hogy hol helyezkedtél el a vérvonal hierarchiában. Szóval számukra ezek a tekercsek számos okból kifolyólag nagyon-nagyon fontosak. A Cabal ugyancsak képes akart lenni arra, hogy genetikailag visszavezesse a származását ehhez a pre-adamita fajhoz és úgy állították be, hogy ezek a pre-adamiták lényegében istenek. Ennélfogva pedig ők félistenek lehetnek.

Szóval mindez – hogy jogi kifejezéssel éljek – megadja számukra a jóváhagyást ahhoz, hogy a királyság isteni jogait maguknak követelhessék... egy földönkívüli vérvonal révén.

Így van. És ezek a dokumentumok nagyon fontosak ahhoz, hogy hogyan manőverezzék magukat ebbe a pozícióba és hogyan alkalmazzák ezt a törvényt. Ez egyben egy kulturális dolog is. Ez nagyon fontos számukra.

Mit gondolsz, az Anshar miért tartotta stratégiai jelentőségűnek, hogy eltávolítsa onnan ezeket a tekercseket és vajon miért akarták, hogy te is szemtanúja légy ennek?

Nem tudom, hogy miért akarták, hogy tanúja legyek bizonyos dolgoknak, de néha engedik, hogy lássak bizonyos dolgokat és én nem igazán értem, hogy miért. De nyilvánvaló volt, hogy azért hozták el ezeket a dokumentumokat, hogy megzavarják a Cabal és néhány, Cabal-lal együttműködő földönkívüli csoport jövőbeni terveit.

Gondolod, hogy azért akarhatták, hogy tanúja légy ennek, hogy ha valaki követi ezt a történetet, akkor általad tudomást szerezzen erről?

Azt hiszem, amióta beszámolok erről az információról, azt akarják, hogy első kézből legyek szemtanúja ennek.

Voltak-e további találkozóid az Anshar-ral a legutóbbi helyzetjelentésed óta és ha igen, mit mondtak neked?

Igen, főként Kaaree-val találkoztam az "Építményben".

Megkérdeztem tőle, hogy amit Sigmund mondott az igaz-e és ő megerősítette, hogy igen, azért hozták el a dokumentumokat, hogy megzavarják a Cabal csoportok műveleteit és megelőzzék azt, hogy isteni jogokat és ehhez hasonlókat követeljenek.

Az egyik legfigyelemreméltóbb esemény számomra az volt - miután te és én már nagyon sok információt megosztottunk egymással erről - hogy felhívtam Pete Peterson-t és ő elkezdte mondani nekem majdnem ugyanazokat a dolgokat, mint amiket te. De az egyik lényeges eltérés a kettőtök mondandója között az volt, hogy azt mondta, hogy az egyik ilyen hajóban - amit az egyik nagyon fejlett bázison átalakítottak - szóval ebben a hajóban olyan emberek voltak, akik túlélték az atlantiszi katasztrófát, de bezáródtak oda. És úgy tűnik, hogy az embereink most végül kiásták őket. És ez olyasvalami, ami csak nemrégiben történt. Mit tudsz hozzáfűzni ehhez?

Ez egy kicsit különbözik attól az információtól, amit én kaptam. Én azt az információt kaptam, hogy nagyon kis lyukakat találtak, amelyekben ennek a pre-adamita csoportnak a genetikai kísérletei és emberei voltak.

Úgy érted, hogy élő állapotban.

Igen. Alapvetően a jég alatti barlangterületeken éltek és most felfedezték őket. Nem kaptam információt arról, hogy lettek volna túlélők a hajó belsejében. Én azt az információt kaptam, hogy egészen az elmúlt néhány évtizedig, ez teljesen be volt zárva a jégbe. És amikor bementek, nem túl sok technológia maradt ebben a szétszerelt űrhajóban ahhoz, hogy ott bárki huzamosabb ideig fenntartsa magát. Kivették az összes technológiát és beszerelték abba az újonnan felépített városukba. Szóval ha így vesszük, van különbség a kettőnk állításai között.

Szóval ezek az emberek fogták a fényforrást, kiszerelték a hajóból, bementek ezekbe a barlangokba, élelmet termeltek, a jégből olvasztottak maguknak vizet... vagyis alapvetően egy fenntartható társadalmat építettek fel.

Igen, és azt hiszem voltak más fejlett módszereik arra, hogy proteinhez, vitaminokhoz és ásványokhoz jussanak technológia használata nélkül is. Van egy ökoszisztéma a föld alatt is, amit valószínűleg fel tudtak használni.

Azt mondod, hogy ezek közül az emberek közül sokan kimérák, állat-ember hibridek?

Igen.

Milyen típusúak élték túl?

Nem hallottam részleteket erről, kivéve azt, hogy emberek voltak és hogy a pre-adamiták valamiféle furcsa kísérletet végeztek.

Beszéljünk egy kicsit ezekről a sztázisos állapotban lévő lényekről. Az egész sztorit visszavezetik a Szuperföldhöz, mielőtt az felrobbant volna 500 000 évvel ezelőtt. Hány ilyen lény található odalent és van-e bármilyen mód arra, hogy felébresszék őket?

Nem tudom a pontos számukat. Többen is sztázisos állapotban vannak közülük.

Tízen, százan, ezren?

Közel sem annyian. Azt hiszem, talán egy maréknyian, egy tucatnyian. Ez a csoport sztázisos állapotba helyezte magát a múltban, és már hosszú ideje azon a hajón vannak. És azoknak az embereknek, akik őrizték őket ugyancsak nagyon fontos volt, hogy lejöjjenek a Földre és befogják a maguk számára azt az erőforrást, amit az Ősi Építő Faj használt, hogy segítsenek fenntartani őket ezekben a sztázis kamrákban, illetve segítsenek működőképes állapotban tartani a hajót. Rákötötték őket egyenesen az Ősi Építő Faj energiaforrására. És most pedig rájöttek, hogy hogyan ébresszék fel ezeket a sztázisos állapotban lévő lényeket. Nem lehet egyesével felébreszteni őket. Mindegyiküket egyszerre, egy időben kell felébreszteni. És biztonsági okokból nagyon aggódnak amiatt, hogy mi fog történni azután, miután felébresztik őket. Úgy értem, bárki, aki látta a Prometheus című filmet, tudja, hogy pontosan mi miatt aggódnak. 

Szóval azt mondod, hogy itt olyan lényekről van szó, akiket szó szerint kivettek az elmúlt félmillió év történelméből, és amikor felébrednek, csak annyit tudnak, hogy amikor odakerültek, a bolygójuk elpusztult vagy éppen a pusztulás előtt állt.

Így van.

Hogyan fogják kezelni azt a problémát, hogy ezek a lények potenciálisan nagyon veszélyesek lehetnek, ha egyszer felébrednek?

Nos, egy bizottság próbálja kitalálni, hogy vajon felébresszék-e őket vagy inkább ne. De abban az esetben, ha úgy döntenek, hogy felébresztik őket, akkor ott lesznek ezek a mini-nukleáris fegyverek, ötödik generációs nukleáris fegyverek, amiket odatesznek közvetlenül a sztázisban fekvő lények közé. És amikor felébresztik őket... ha a pre-adamiták erőszakossá vagy rosszindulatúvá válnak, nagyon gyorsan meg tudják semmisíteni őket egy hatalmas nukleáris robbanással.

Nos, ez nagyon érdekes volt. Köszönöm, hogy továbbra is a frontvonalban vagy és megosztod velünk ezeket az élményeidet. Mindez nagyon-nagyon érdekes. És megint csak, még ha nem is feltétlenül hiszel ebben, akkor is egy nagyon érdekes történet, sokkal mélyebb, komplexebb, és nagyon sok olyan dologhoz kapcsolódik, amelyeket évek óta kutatok. Ennek és a köré gyűlt adatok fényében, én nagyon hihetőnek találom.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ufó ufók idegen földönkívüliek idegenek összeesküvés 51-es körzet


Megtekintések száma: 137571





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet