Ez a végső igazság Amerikáról, amit sokan nem akarnak tudni!

2017. december 23., szombat




A világ csendőre valójában a nemzetek halálát jelentő kaszás?

Sokak szemében él Amerika a világ csendőreként, az igazság makulátlan harcosaként.

De vajon az igazságosztó szerepére önmagát jelölő nemzet keze valóban olyan tiszta, mint azt annak hirdeti?

Vagy mocskosabbak mindennél, sárosabbak mindenkinél abban, amilyen káosz uralkodik a világban?

Ha Amerika annyira élharcosa a demokráciának, akkor feltennénk pár kérdést:

Miért támadta meg az USA Líbiát, Irakot, Afganisztánt és Jement? Miért működtek közre amerikai ügynökök Szíria destabilizációjában?

És miért volt olyan elszánt az amerikai kormány Irán legyőzésével kapcsolatban?

Amerika azonnal támad, a demokrácia álcája mögé bújva, ha az érdekei sérülnek. Szó sem volt itt soha arról, hogy igazságot osszanak, országokat szabadítsanak fel.

Ezeket mind azért ették, mert ÉRDEKÜK volt számtalan keleti államot destabilizálni...

2000 novemberében Irak csak és kizárólag euróban kezdte forgalmazni az olajat. Ez egy direkt támadás volt a dollárra és az amerikai pénzügyi fölényre nézve.

Válaszul az amerikai kormány a fősodrású média segítségével elkezdett felépíteni egy olyan propaganda kampányt, melyben azt fitogtatták hogy Iraknak tömegpusztító fegyverei vannak és használni is akarják őket.

2003-ben ismét megszállták őket és amint az irányításuk alá vonták az országot az olajpiacot azonnal visszaállították dolláralapúra.

Még mindig hiszünk Amerika makulátlanságában? Akkor még egy kis adalék:

Wesley Clark tábornok nyilatkozata alapján 2007-től számítva 5 éven belül 7 országot akarnak elintézni: Irak, Szíria, Libanon, Líbia, Somali, Szudán és végül Irán. Vessünk egy pillantást az elmúlt évtized eseményeire és nézzük meg találunk-e valamilyen sablont...

Egyszerűen a vak is látja, ha a színfalak mögött húzódó dolgokat megnézi, hogy az USA mindig is a saját érdekei mentén politizált, és alakította a világ folyamatait.

Még Moammer Kadhafit is teljesen tönkretették, majd megsemmisítették, hogy ne legyen képes az afrikai országokból álló tömörüléssel egy aranyalapú valutát bevezetni. Ez ugyanis képes lehetett volna akár arra is, hogy bedöntse a dollárt.

Ezt pedig Amerika egyszerűen nme engedhette meg...

Irak, Afganisztán sem sokkal másabb tészta... Az inváziók céljai világossá válnak, ha teljes egészében nézzük a dolgokat.

Most lassan az oroszok és Európa kerül sorra, vagy már el is kezdődött ellenünk a rejtett hadjárata az USA-nak, gondoljunk csak a mesterségesen keltett bevándorlásra.

Ez a dolog azonban nem fog megállni Európával, sem az oroszokkal. Irak és Afganisztán, Szíria csak a kezdet volt. Mert Amerika csak úgy maradhat fenn, ha az érdekei mentén mindent és mindenkit bekebelez.

OSZD MEG másokkal is! 

érdekes összeesküvés érdekeség politika


Megtekintések száma: 27976





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet