Ez a videó minden európai agyába bele fog égni: élő adásban támadták meg a menekültek a riporternőt!

2018. június 18., hétfő




A stúdióban megfagyott a hangulat, miközben a riporternő sikolyai borzolták az embereket!

Vérfagyasztó jelenetek zajlottak Rómában a Matrix nevű olasz televíziós talkshow adásában még május elején.

Nemcsak a műsorvezetőnek – és az általa meghívott vendégeknek –, hanem a nézőknek is végig kellett nézniük, ahogyan sikoltozva fut az életéért a műsor kirendelt tudósítónője, miután több illegális bevándorló megtámadta.

Francesca Parisella, a Matrix tudósítónője eredetileg a Rómában illegálisan tartózkodó “menekültekről” készített volna riportot, akik a helyi vasútállomás területén húzzák meg magukat esténként.

A hajléktalanként élő migránsok által okozott áldatlan állapotokról számolt volna be élő adásban, csakhogy a nyugodt hangvételű riportot hirtelen futás, vérfagyasztó sikítás és segélykérés zavarja meg, ugyanis a semmiből több migráns hirtelen rátámadt a riporternőre és az operatőrre.

Az adás ekkor meg is szakadt, kétségek közt hagyva a stúdióban lévő műsorvezetőt – aki ekkorra már utasította a szerkesztőket, hogy azonnal hívják a rendőrséget –, a vendégeket és a nézőket.

Miután visszatért a kép, a műsorvezető idegesen megpróbálja felvenni a kapcsolatot Parisellával, aki szűkszavúan, fedezékből csak annyit mond: “megtámadtak minket!”

Az utolsó képsorok tanúsága szerint a rendőrség már a helyszínre ért, a stúdióban pedig elhangzik, a tudósítónő biztonságban, egy járműből figyeli a történéseket.

Utóbb kiderült, egy a helyszínen tartózkodó taxisofőr sietett a bántalmazott operatőr és riporternő segítségére.

A tudósítások szerint nemcsak fizikailag bántalmazták őket a migránsok, hanem a felszerelésüket is összetörték.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség európa durva politika menekültek


Megtekintések száma: 48453





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet