Ez a világ legnagyobb átverése? Illúzióban tartottak minket egészen eddig!

2021. július 6., kedd




Ha ezt a NASA bevallaná, az egész tudományunkat át kellene írni.

Illúzióban élünk. Egy olyan mesterséges valóságban, melyet elénk tettek, és melynek virtuális falain csak akkor látunk át, ha azt akarják, hogy átlássunk.

Egy olyan globális szintű összeesküvéssel van dolgunk, mely több évtizede folyik a fejünk felett, és több ezer ember van benne világszerte.

Aki szivárogtat, azt elhallgattatják, vagy elteszik láb alól.

Akiben kétségek merülnek fel, azt pedig elhiteltelenítik… ez a NASA legnagyobb titka.

Arról van szó, hogy az, amit fent látunk a NSAA kamerái által, és az asztronauták kézikameráin keresztül, az valójában nem igaz.

Egy teória szerint ugyanis az emberiség még soha nem jutott ki az űrbe, vagy ha kijutott, akkor valami miatt nem az űrben látott valós dolgokat sugározzák vissza a Földre.

Ehelyett minden előre megrendezett, és különféle stúdiókban rakják össze a fenti felvételeket, mint egy hollywood-i szuperprodukcióban. Asztronauták lebegnek zöld háttér előtt, vagy különféle űrállomás makettek készülnek, hogy aztán azokat „keringtessék” az űrben, ami nem létezik.

A NASA több ezer statisztája van benne, szakemberek, tudósok, mérnökök.

Egyes kutatások ténylegesen zajlanak, sokak szerint az űrsikló program is valós, valamint valóban van űrállomásunk a Föld körül, de van valami az űrben, amit egyszerűen nem mutathatnak meg.

Emiatt pedig folyamatosan „utóforgatják” a valóságot, azaz amit látunk az űrállomás felvételeken, valójában a Földön készült anyagok.

A valóság ugyanis feltehetően sokkal hihetetlenebb lenne, minthogy azt az emberek nagy része be tudná fogadni.

Gagarin is látott valamit az űrben, akkor még nem épült ki ez a rendszer, de egészen tragikus, sokak szerint előre megrendezett haláláéig kísértette, és a balesete előtt nem sokkal a barátai szerint ki is akart állni egy titokkal a nyilvánosságra.

Sokak szerint ez a titok azt lebbentette volna fel, hogy az űrben nyüzsögnek az idegen szerkezetek, és nem csak a Föld körül kering rengeteg nem emberi eredetű szonda, hanem a Holdon különféle városok fényei tűntek fel.

Mivel úgy ítélték meg, hogy ez túl sok információ lenne, és az egész emberiségen a pánikhangulat lenne úrrá, úgy döntöttek, hogy a valódi űrt megvédik, és a titkot egy mesterséges illúzióval takarják el.

Utóforgatják a ténylegesen űrbe küldött missziókat, az űrállomás felvételeit, és egy virtuális hologram eget kreáltak, hogy később se lássanak semmit a Földlakók.

Ez a globális átverés tehát régóta zajlik, de egyre inkább nyilvánvalóvá válik…

Egy napon pedig fel kell majd fedniük a teljes igazságot.

OSZD MEG másokkal is!

nasa összeesküvés bizarr átverés


Megtekintések száma: 59879





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet