EZ a világ legnagyobb üzlete, és nem a fegyver, nem az olaj, vagy a drogok!

2017. december 11., hétfő
A Világ-panoráma járt utána ennek a hihetetlenül precíz és halálos üzletnek. Ez MINDEN embert érint, méghozzá a hétköznapjainkban is.

A magyar lakosság átlagosan FEJENKÉNT 4,5 kiló gyógyszert fogyaszt évente!

A gyógyszeripart mindenki jól ismeri, és annak gyilkos, sokszor igen aljas eszközeit.

Arról van szó, hogy a világ legnagyobb ipara a gyógyszeripar, megelőzve az olaj vagy a fegyveripart is.

Orvosok tömegei szolgálják ki a gyógyszeripart nap mint nap!

A gyógyszeripar nemcsak a legnagyobb üzlet ily módon a világon, de több áldozata is van, mint az összes világháborúnak együttvéve.

Félelmetes nézni, ahogyan a modern embert a média, és egyéb eszközök segítségével annyira elbutítják, hogy a legtöbbjük észre sem veszi, hogy mi folyik körülötte, és önként, saját pénzével fizet saját meggyilkolásáért...

Nem sokat emlegetett tény, de jelenleg Ma Magyarországon, amióta bevezették a Prevenar oltást (mert csak) az egy év alatti daganatos gyermekek száma meg háromszorozódott!

Nem véletlen nincs még a saját szülőnek sincs joga ahhoz, hogy eldönthesse, milyen oltással mérgezik a gyermekét.

Szintén érdekes adalék, hogy bármelyik országba, ahol nem kötelezők az oltások tovább élnek az emberek mint azokban az országokban, ahol van "fejlett" egészségügy... elgondolkodtató, nem igaz?

Csoda azonban sem a gyógyszerben, sem az orvosban nincs...Csoda az emberben van. Egyszerűbb az egészség megtartására hozni áldozatot, mint a betegségből meggyógyulni.

Ezt soha ne feledje senki!

Érdemes végig nézni a lenti videót, melyben a Világ-panoráma járt utána ennek a hihetetlenül jövedelmező, halálos üzletnek!

OSZD MEG másokkal is!

egészség életmód feltáró gyógyszerlobbi gyógyszeripar


Megtekintések száma: 41029

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet