EZ Angela Merkel gyomorforgató terve valójában? A Coudenhove-Kalergi terv leleplezése

2017. szeptember 3., vasárnap




Richard Coudenhove-Kalergi gróf kicsavart világképét akarják valóra váltani? Napjainkban Európa összeolvadása zajlik a harmadik világgal.

Angela Merkel nem más, mint egy báb? Vagy legalábbis egy olyan eszköz, mely egy sokkal nagyobb tervet kíván megvalósítani. Egy rettegett tervet, melyet annak idején a 20. században egy szabadkőműves gróf és újságíró vallott és hozott létre.

Szerinte eljön majd az idő, amikor a legyengült korcs fehér faj felett át kell vennie egy egységes tiszta vérű fajnak a hatalmat.

A multikultiralista propaganda nagyon ügyesen leplezi mind a mai napig a népvándorlás, vagyis inkább népvándoroltatás valódi okait.

Sokan a modern világ, a társadalmi “fejlődés” elkerülhetetlen velejárójaként akarják láttatni, ez a folyamat valójában több évtizedes, tudatos tervezés eredménye.

Az elit az Európai Unió megalapítójának tartja azt, aki a fenti durva mondatot kitalálta és vallotta, mint egyfajta eszmét. Így már sokak szerint kezd összeállni a kép. Az ő Európája. A szabadkőművesség Európája.

Ő volt Richard Coudenhove-Kalergi.

1922-ben, Bécsben alapította meg a Pán-Európai Mozgalmat melynek célja egy “Új Világrend” létrehozása volt, melynek vezető államai az Egyesült Államok és a vele szövetséges, föderális államok lennének. Az európai fasizmus felemelkedésével a Kalergi tervet törölték és a Pán-Európai Mozgalmat szétverték, de a második világháború után új erőre kapott.

A tervet végül elfogadta az Egyesült Államok kormánya. Ennek erdeményeképp a CIA végül belekezdett a terv végrehajtásába.

Itt jön a lényeg: Bár Richard Kalergi nevét egyetlen tankönyv sem említi meg, az ő elgondolásai képezik az Európai Unió eszmei alapját.

A különböző etnikai kisebbségeket előtérbe helyező és védő intézkedések és jogszabályok összessége azzal a céllal született meg, hogy elősegítse az afrikai és ázsiai népesség európaiakkal való keveredését.

A genocídiumra – azaz népirtásra – való szüntelen uszítás szerves részét képezi az ENSZ felhívásainak, mivel a világszervezet állandó jelleggel bevándorlók millióinak befogadását követeli Európától.

Elvárják, hogy enyhítse a demográfiai nyomást, ami végső soron egy népességkatasztrófához vezethet, és fog is vezetni.

Európának 2025-ig 159 000 000 bevándorlóra van szüksége. Később pedig még többre. Az európai fehér fajnak ugyanis ezen felfogás mentén végül pusztulnia kell vagy teljesen asszimilálódnia a muszlim többséghez, szép lassan létrehozva egy alapvetően iszlám ideológiákra épülő Európát.

Ha körbenézünk korunk multikulturális társadalmában, nyilvánvalóvá válik, hogy Kalergi terve a végkifejletéhez közeleg, mivel napjainkban Európa összeolvadása zajlik a harmadik világgal.

Ez az összeolvasztás szükséges ahhoz, hogy az Új világrend végső törekvései megvalósulhassanak. Az ördög tehát felébredt, és lassan minden nemzetet bekebelez. Elvesztik a népek az identitásukat, Európa falai pedig leomlanak a migránshordák előtt...

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés európa politika új világrend kataklizma bevándorlás genocídium népirtás


Megtekintések száma: 78503





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet