Ez az 5 természetes növény gyógyír lehet a petefészekrákra, és sok más rákfajtára?

2017. július 15., szombat




Ezek a természetes megoldások sok-sok ember tapasztalatai alapján lettek összeválogatva, és hatásosak lehetnek - állítják a lista összeállítói.

Ha valakinek petefészekrákja van, az nem minden esetben jelent halált vagy súlyos betegséget, még a riasztó név ellenére sem.

A petefészekráknak a 80%-a nem más, mint jóindulatú daganat, de ettől még komoly gondokat, kellemetlenségeket okozhat, és az életet is veszélyeztetheti.

A növekvő petefészek-daganat a petefészek megnagyobbodását eredményezi. Az emberek közül csak kevesen tudják, hogy mindenre van ellenszer és megoldás, melyet a természetben már évezredek óta ismernek az őseink, dédmamáin.

Erre a betegségre 5 remek, és természetes növényt is szoktak ajánlani.,

Fontos azért megemlíteni, hogy az oldalon található információ kizárólag információadás, tájékoztatás céljára szolgál. Nem alkalmas diagnózis felállítására, és nem helyettesíti az orvosi kezelést!

Az egyik a mezei szulák. Ez a növény hazánkban is széles körben ismert, mivel rengeteg helyen megtalálható. Európában és Ázsiában honos, szántók, kertek, útszéli gyomos társulások növénye. 

Bár virágai szépek, gyomnövényként is számon tartják, mivel gyors növekedése miatt a termesztett növényeket megfojthatja.

Ennek ellenére több olyan hatóanyag van benne, mely képes felvenni a petefészekrákkal a harcot. A növényben lévő anyagok szűkítik az ereket. Mivel a tumorok, daganatok ereken keresztül jutnak tápanyaghoz, ezért ezek lassan éhen halnak, így akár hosszabb távú fogyasztás esetén a tumorokat akár képesek lehetünk csökkenteni is vele.

Az Agaricus blazei Murill - azaz Mandulagomba - szintén nagyon erős rákellenes hatású, legalábbis számos feljegyzés ismert, mely bizonyítja tumorelleni hatását. 893-ban azonosították, de a Brazíliában őshonos gomba gyógyhatására csak 1965-ben figyeltek fel a japán tudósok. 

A fő hatóanyagának számító poliszacharidokról kiderült, hogy az immunrendszer aktiválásán keresztül rákellenes hatást fejtenek ki. Javítják a rákbetegségben szenvedők életminőségét, erősítik az immunrendszerüket és csökkentik a kemoterápiájuk mellékhatásait.

A kurkuma egy régebbi, jól ismert fűszernövény, melyet Indiában az Ajurvédikus orvoslás már nagyon régen beépített a kezelései közé, mivel az ősi indiai sámánok tudták, hogy milyen jelentős erővel bír a különféle megbetegedések kezelését illetően.

A kurkuma aktiválja a p53-as gént, ami mindenfajta gyulladást blokkol és megakadályoz a szervezetben. 2500-3000 mg fogyasztása javallott akkor, ha az ember rákos megbetegedéssel küzd.

A szelénről is régóta sejtik, hogy erősen rákölő hatású, főleg a benne található enzimek és egyéb anyagok miatt. Nem csak a vesét és a májat védi meg, de azoknál a petefészekrákos nőknél, akik rendszeresen szelént fogyasztottak, megfigyelték, hogy a petefészekrák nagymértékben javult, bizonyos esetekben pedig meg is szűnt.

A szelénből napi 2-400 mcg mennyiséget - 1/1,000,000,000 mg - érdemes bevinni, ezzel el lehet érni azt, hogy a tumorok növekedése akár le is álljon, vagy jelentős mértékben lassuljon.

Kevés zöldség tartalmaz nagy mennyiségben szelént, ezért érdemes őket nagy mennyiségben fogyasztani. Érdemes a zöldségekből beszerezni a napi szelénmennyiség legalább 20%-át, tehát 11 mikrogrammot, amit nagyszerűen lehet pótolni egy csésze spenóttal, szójababbal, Pinto babbal vagy két csésze spárgával.

A K vitamint tartalmazó ételek fogyasztása kifejezetten fontos lehet, mivel ebben rengeteg olyan enzim van, mely ismert rákellenes hatásairól. A K vitamin ráadásul mellett tudományosan igazoltan képes megállítani a tumornövekedést.

Mindemellett sejt öngyilkosságra készteti a rákos sejteket, így véve fel vele a harcot. Magas dózisú C-vitaminnal kombinálva a feljegyzések szerint többen is kigyógyultak már a rákból, és más komoly betegségekből. A salátákban, a brokkoliban, a karfiolban és a lilasalátában rengeteg K vitamin található.

OSZD MEG másokkal is!

egészség rákgyógyszer alternatív gyógyászat természetes gyógymódok


Megtekintések száma: 234177





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet